Kraft karton voor een natuurlijke uitstraling

Verpakkingen en displays van kraft karton voor een natuurlijke uitstraling

Consumenten kiezen tegenwoordig steeds meer voor biologische, organische en natuurlijke producten. Zo verdubbelde supermarkt Lidl in twee jaar tijd het aantal biologische producten in de schappen en biedt Albert Heijn inmiddels ruim 1.000 biologische alternatieven aan. Speciaal voor deze trend bieden wij bedrukte en onbedrukte verpakkingen en displays in kraft karton aan. Bruin karton geeft de verpakking een natuurlijke uitstraling.

De natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd met bruin kraft karton of testliner papier

De natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd met bruin papier. Dat kan gerecycled papier zijn of kraft papier. Kraftliner wordt gemaakt van nieuwe houtpulp (vermengd met een percentage recycle materiaal) en is de stevigste kartonsoort. Kraft is verkrijgbaar in een witte of bruine kleur. Testliner karton is de meest budgetvriendelijke kartonsoort. Dit type karton wordt gefabriceerd met 100% gerecycleerd materiaal. Testliner is ook verkrijgbaar in een witte of bruine kleur.

Golfkarton als meest duurzame verpakkingsmateriaal

Golfkarton is één van de meest duurzame materialen voor verpakkingen en displays op de markt. Golfkarton bestaat namelijk alleen uit natuurlijke grondstoffen (houtpulp, zetmeellijm en tot 80% – 100% aan gerecycled papier) en is 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Buiten dat bruin golfkarton een natuurlijke uitstraling geeft, is het materiaal tegelijkertijd ook zeer duurzaam.

Creeër de perfecte eco-look met Sila Liner

Speciaal voor uw bedrukte verpakkingen en displays hebben wij de Sila Liner; een speciale bruine papiersoort die wij verwerken om de mooiste offset bedrukte verpakkingen van te maken. Sila Liner is te vergelijken met kraftpapier. Een bruine papiersoort met lange houtvezels, waardoor het beter bestand is tegen vocht en minder snel scheurt. Bedrukken op de Sila Liner creëert een prachtige natuurlijke uitstraling. Sila Liner is ook ideaal voor golfkartonnen verpakkingen die de koeling in gaan. Daarnaast draagt het papier het FSC® keurmerk, een keurmerk voor het behoud van bossen wereldwijd.

offset print op bruin karton silaliner
 – Met name bij biologische, organische en natuurlijke producten sluiten bruine verpakkingen met een natuurlijke uitstraling perfect aan. Uw verpakkingen en displays dragen zo bij aan uw milieuvriendelijke imago, net zoals uw producten dat doen.
Versterk uw milieuvriendelijke imago en laat uw verpakkingen en displays aansluiten bij uw natuurlijke producten. 

Het FSC® keurmerk beschermt het behoud van bossen wereldwijd

Eén van de meest bekende keurmerken voor verantwoord bosbeheer is de Forest Stewardship Council (FSC). Het inkopen van FSC® gecertificeerde producten draagt bij aan het duurzaam ondernemen door uw organisatie. Ook wij leveren verpakkingen met het FSC® keurmerk, bijvoorbeeld de Sila Liner.

FSC certificering

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw kraft karton verpakkingen en displays

Wij ontwerpen, produceren en leveren al uw gewenste golfkartonnen verpakkingen op maat. Van eenvoudige bruine transportverpakkingen tot bedrukte presentatiedozen. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw product te voorzien van de juiste verpakking.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws
  • Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is....

  • Op vrijdag 29 mei vierde wij feest, EBC bestaat 12,5 jaar! Ons koperen jubileum is een feit. Een tijdperk waarin EBC heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Gestart in een klein pandje in Naaldwijk en ontwikkeld tot een bedrijf met inmiddels ruim 3000m2 aan oppervlakte in Honselersd...

  • Een duizendpoot met een bak vol ervaring in uiteenlopende branches, maak kennis met Remon Verburg!...

  • Laten wij ons even voorstellen. Wij zijn EBC-Monsterbox. Met meer dan 15 man zorgen wij er elke dag voor dat onze klanten voorzien zijn van de beste verpakkingsmaterialen en presentatiedisplays, uiteraard gemaakt van golfkarton. Want dat is onze specialisatie....

  • Consumenten kiezen tegenwoordig steeds meer voor biologische, organische en natuurlijke producten. Speciaal voor deze trend bieden wij de eco-look aan; bedrukte en onbedrukte verpakkingen en displays gemaakt van bruin karton. Voor bedrukte verpakkingen hebben wij de Sila Liner, een speciale bruine p...