Sila Liner

A1911184-2-SiLA LiNER_bewerkt_zwart_logo_
Offset bedrukte verpakkingen van golfkarton nu niet alleen op wit (GD2) papier, maar ook op bruin! Wij presenteren u de Sila liner, een speciale bruine papiersoort die wij verwerken om de mooiste offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen van te maken. Offset heeft veel voordelen. Teksten met een lettergrootte van 6 pt zijn nog perfect leesbaar en u bespaart aanzienlijk op opstartkosten. Daarnaast geeft een offset bedrukking op bruin papier een prachtige milieuvriendelijke uitstraling.
Speciaal papier voor offset verpakkingen

Sila Liner is een speciale papiersoort die wij in Polen verwerken om de mooiste offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen van te maken.

Veel sterker dan GD2 papier

Sila Liner is te vergelijken met kraftpapier. Een papiersoort met lange houtvezels, waardoor het beter bestand is tegen vocht en minder snel scheurt. Het is ideaal voor golfkartonnen verpakkingen die de koeling in gaan.

Niet alleen in wit, maar ook in bruin!

Sila Liner hebben wij niet alleen in het wit gestreken (white coated), maar nu ook in het bruin! Offset bedrukken op bruin papier geeft een ongelofelijk mooi resultaat. Zelfs op bruin bevat uw drukbeeld prachtige kleuren en een zeer scherp beeld, ook in de kleinste lettertjes.

Milieuvriendelijke uitstraling

Een offset bedrukking op bruin papier geeft een prachtige milieuvriendelijke uitstraling. Daarnaast draagt het papier, zowel wit als bruin, het FSC keurmerk.

De voordelen van een offset bedrukte verpakking

Sila Liner wordt alleen gebruikt voor offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen. U krijgt een verpakking met een geweldige uitstraling en met de laagst mogelijke opstartkosten.

Vraag een sample aan!

Bent u benieuwd naar de geweldige drukresultaten die wij behalen met Sila Liner? Bel ons op 0174 – 648 235 of  stuur een e-mail naar info@ebc-golfkarton.nl en vraag een sample plaatje aan.

Afbeelding 1. sample plaatje offset bedrukking op Sila Liner (ga op foto staan voor zoomen)

Sila liner

Afbeelding 2. voorbeelddoos met offset bedrukking op Sila Liner 

Over EBC golfkarton

Onze werkwijze is uniek. Wij beleven plezier aan het creëren van de juiste kartonnen verpakking. Dat we met een deel van uw product bezig zijn, dat beseffen wij heel goed. Door onze kennis van de papiermarkt en de technische mogelijkheden van de nieuwste machines, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw product te voorzien van de beste verpakking.

Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.

EBC vracht