Bodem en deksel dozen

0300-serie

In deze serie worden combinaties gemaakt van een losse bodem en deksel. Dit kan zowel een handvouw- of verlijmde constructie zijn. Sommige doos-deksel combinaties kunnen gebruikt worden als telescoopdoos waardoor de hoogte maat variabel kan zijn. Handig bij het combineren van meerdere producten in 1 doos!

Efficiënt en budgetvriendelijk

Mogelijk in handvouw- of voorgelijmde constructies
Sommige constructies kunnen gebruikt worden als telescoopdoos waardoor u de hoogte kunt aanpassen naar de inhoud
Voor sommige constructies uit deze serie is geen stansmes nodig

Extra (handige) opties

kartonnen dozen rand

Wij maken uw verpakking volledig naar wens; wij hebben als dé golfkartonspecialist namelijk een uitgebreide ontwikkelingsafdeling!

Een belangrijke reden waarom klanten ons al jarenlang vertrouwen, is onze 35 jaar ervaring in golfkarton.
Dankzij onze ervaring in het golfkarton hebben we waardevolle partnerschappen opgebouwd met bedrijven zoals Zandvliet Vleeswaren, Royal Lemkes en Hekos Oriental Food.
Onze klanten zijn producenten in food en non-food, detailhandelaren, webshopeigenaren en retailers met een aanzienlijke vraag naar kartonnen verpakkingen op jaarbasis.
Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Wij kunnen uw verpakkingen op elke mogelijke manier bedrukken

kartonnen dozen rand

Slechts één leverancier voor al uw kartonnen dozen; wij hebben namelijk als dé golfkartonspecialist alle druktechnieken in huis.

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier? Interesse in een nieuwe verpakking laten ontwerpen? Of wilt u uw huidige kartonnen dozen eens goed laten analyseren om in kaart te brengen waar optimalisaties en kostenbesparingen mogelijk zijn?

Papier- en golfsoorten

kartonnen dozen rand

Als dé golfkartonspecialist kennen wij de eigenschappen van papier- en golfsoorten als de beste.
Golf- en papiersoorten (zowel wit en bruin) die wij gebruiken voor Amerikaanse vouwdozen:

Vraag ‘Het Golfkarton EBC’ aan!

Ontdek alles wat u moet weten over golfkarton met ‘Het Golfkarton EBC’! Zoals talloze doosvormen (die wij volledig op maat kunnen aanpassen naar uw wensen), de verschillende soorten golfkarton en de vele bedrukkingstechnieken.

Veel gestelde vragen

kartonnen dozen rand

Golfkarton is een materiaal dat bestaat uit een golfvormige binnenlaag tussen twee platte lagen. Het biedt uitstekende bescherming en is lichtgewicht, waardoor het ideaal is voor verpakkingen. Het golfpatroon zorgt voor extra stevigheid en schokabsorptie.

EBC Golfkarton produceert verpakkingen met E-, B-, en C-golf, met wit en bruin papier (kraftliners en testliners) evenals gecombineerde golfsoorten. Wij bieden ook GrassLiner aan, papier gemaakt met 30% gras. Deze diversiteit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Jazeker. Omdat wij verder kijken dan ons eigen machinepark, beschikken wij over alle productiemogelijkheden en druktechnieken binnen ons vakgebied. Van (HQP) flexo, digitaal en offset druk. Hierdoor kunnen we moeiteloos de perfecte uitstraling vinden die aansluit bij uw verpakkingswensen.

Jazeker. Op onze ontwikkelingsafdeling smelten kennis en ideeën samen tot de perfecte golfkartonnen verpakking voor uw product en maken we modellen om deze te testen.

Jazeker. Op onze ontwikkelingsafdeling maken we modellen om uw verpakking te testen.

EBC Golfkarton is FSC gecertificeerd. Ook certificaten van (GFSI) erkende standaarden zijn beschikbaar zoals: FSSC22000 – BRC – IFS – ISO evenals verklaringen van overeenstemming (DOC) en informatie over minerale olieresten (Mosh/Moah).

Indien u een certificaat zoekt, verzoeken wij u  om contact met ons op te nemen.

Dat kan zeker. Onze accountmanagers bevinden zich door de hele Benelux. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Wij leveren aan uiteenlopende industrieën verpakkingen. Van food en non-food, detailhandelaren, webshopeigenaren en retailers met een aanzienlijke vraag naar kartonnnen verpakkingen op jaarbasis.

Dat is afhankelijk van het formaat, constructie, soort papier, kwaliteit, de bedrukking en de productieaantallen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Indien de ontvangen verpakkingen niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager. Samen zullen we een passende oplossing zoeken.

Ja, wij kunnen uw dozen op voorraad houden zodat u snel over uw dozen kunt beschikken. Neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Wij leveren uw kartonnen verpakkingen door heel Nederland en België en zo nodig, ver daarbuiten.

We zijn groot genoeg om bedrijven te ontzorgen waar jaarlijks duizenden tot miljoenen kartonnen verpakkingen worden gebruikt. Maar klein genoeg om flexibel te zijn en snel te schakelen.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat
van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Uw naam(Vereist)
Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?