Verpakkingsontwikkeling

Wij dragen bij aan het succes van uw product door een creatieve en tegelijkertijd technisch kloppende verpakking van golfkarton te ontwikkelen

Unieke Ontwerpafdeling

Iedereen heeft zijn eigen specifieke verpakkingsvoorkeuren, en voor die diversiteit hebben wij dé oplossing: onze unieke ontwikkelingsafdeling. Hier smelten onze kennis en uw ideeën samen om de perfecte golfkartonnen verpakking te smeden. Onze ontwerpers maken een verpakking op maat voor uw product met de nodige model verpakkingen om dit te testen.

Bij ons is een technisch correcte verpakking verre van standaard of saai. Voel u vrij om uw creativiteit volledig te benutten, want wij houden altijd rekening met de technische vereisten. Of u nu op zoek bent naar een verpakking die opvalt in de schappen, een verhaal vertelt over uw merk of de consument een onvergetelijke eerste indruk geeft, onze ontwerpers staan voor u klaar.

Werkwijze

1

400x400 (6)

Verpakkingsidee en aandachtspunten

Voor welk artikel wenst u een verpakking en welk type verpakking zoekt u specifiek? Maakt u gebruik van opzetmachines waar we rekening mee moeten houden?

2

checklist

Model verpakking

Onze ontwerpers werken uw verpakking uit en maken een model verpakking zodat u de doosconstructie en passing kunt beoordelen. Het testen van een prototype helpt bij het evalueren van de praktische aspecten van de verpakking, zoals gebruiksgemak, sluitmechanismen en stapelbaarheid. Hierdoor kunnen eventuele functionele tekortkomingen worden ontdekt en gecorrigeerd.

3

400x400 (3)

Drukbeeld

Onze ontwerpers kunnen een eenvoudig digitaal ontwerp voor de bedrukking maken (tekst, logo en afbeeldingen plaatsen). Als u de voorkeur geeft aan een bedrukking die naadloos aansluit op uw huisstijl en merk, bieden wij u de digitale stanstekening aan. Hiermee kan uw designafdeling een bedrukking ontwikkelen die volledig in lijn is met uw merkidentiteit.

4

transport ebc

Productie & Levering

Zodra de verpakking volledig aan uw wensen voldoet, gaan we over tot de productie. Dankzij onze in-huis faciliteiten en uitgebreide productiecapaciteit kunnen we snelle leveringen verzekeren.

Of het nu gaat om dozen voor distributie, voor in de winkelschappen of voor online verzendingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek en ontdek hoe wij uw verpakking kunnen realiseren!