Maatwerk

Een verpakking op maat maken, volledig afgestemd op uw wensen of die van uw klant, kan een ingewikkeld proces zijn. Dit vereist kennis van de te gebruiken materialen, inzicht in de productiemogelijkheden en kennis van de markt waarin u zich bevindt.

Geen zorgen, wij staan voor u klaar en maken precies de verpakking die u nodig heeft!

Onze ontwikkelingsafdeling is de creatieve motor van EBC

Alles begint bij het juiste ontwerp. Wij kunnen met trots zeggen dat wij één van de meest uitgebreide en creatieve ontwerpafdelingen hebben van Europa. Door de jaren heen hebben we een ongekend grote database opgebouwd, waardoor wij snel een verpakkingsontwerp – inclusief tastbaar model – voor uw product op tafel hebben. Dit is een investering van jaren waar u de vruchten van plukt. Zelfs onze concullega’s kloppen bij ons aan voor onze kennis. Het beste van alles? Dit maatwerk maakt deel uit van onze service.

Technisch ontwerp

Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling geven we het technische ontwerp van de verpakking vorm. Daarbij houden we rekening met allerlei zaken. We testen de draagkracht, spelen met verschillende constructies en golfsoorten om de gewenste verpakking voor uw product te ontwerpen. Elk aspect wordt zorgvuldig geanalyseerd om een verpakking te creëren die voldoet aan de functionele eisen en de verwachtingen van u en uw klant.

Verpakkingsadvies

De mogelijkheden voor een kartonnen verpakking voor uw product zijn eindeloos. Onze ontwerpers kunnen u begeleiden bij het kiezen van het juiste materiaal, het bepalen van de optimale afmetingen, en het ontwerpen van een verpakking die niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en milieuvriendelijk. Wij staan klaar om u te adviseren en samen met u de perfecte verpakking te ontwerpen.

Modellen

Op onze ontwikkelingsafdeling maken we binnen een handomdraai een model (ook wel dummy, prototype of sample genoemd) van uw kartonnen verpakking, wat vele voordelen biedt. Met een tastbaar voorbeeld in uw handen krijgt u een helder beeld van de uiteindelijke verpakking. Daarnaast is een model ideaal voor marketing- en verkoopdoeleinden, aangezien het kan worden gebruikt als verkooptool, voor fotografie en voor consumentenonderzoek. Deze service is exclusief voor onze klanten.

Palletstapeling

Naast optimale veiligheid, zorgt het zo efficiënt mogelijk stapelen van kartonnen dozen op pallets voor ruimte- en kostenbesparing. Benieuwd hoe het met uw palletbelading gesteld is? Wij zoeken het graag voor u uit.

Duurzaamheidsadvies

Bedrijven stellen steeds vaker richtlijnen op voor verpakkingen op het gebied van duurzaamheid, terwijl consumenten ook steeds meer voorkeur geven aan producten met een milieuvriendelijke verpakking. Het is dus van groot belang om duurzame verpakkingsmaterialen te kiezen en zo de ecologische voetafdruk te verlagen. Ons team staat klaar om u te adviseren en samen te werken aan duurzame verpakkingsoplossingen.

Draagkracht

Onze compressiebank is een essentieel meetinstrument om de draagkracht van kartonnen dozen te beoordelen. Door de dozen aan gecontroleerde druk bloot te stellen, kunnen we nauwkeurig vaststellen hoeveel gewicht ze kunnen dragen, zonder de inhoud in gevaar te brengen.

Wij ontwerpen de juiste verpakking voor uw product

Elk (nieuw) product verdient de meest optimale verpakking. Daarom kijkt ons team van ontwerpers verder dan de mogelijkheden binnen ons machinepark. Dat werkt in uw voordeel want alleen zo garanderen wij de optimale verpakking voor uw product.

Onze ontwerpers maken uw verpakking volledig naar wens

kartonnen dozen rand

Volledig afgestemd op uw wensen en/of die van uw klant.

Onze werkwijze

kartonnen dozen rand

Stap 1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen. Voor welk specifiek product wenst u een verpakking te laten ontwikkelen? Welke technische vereisten zijn belangrijk?

Stap 2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau.

Stap 3

De ontwerpers zullen de verpakking ontwerpen en een model produceren, zodat u de constructie en de pasvorm van de doos kunt beoordelen.

Stap 4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie! Dankzij onze in-huis faciliteiten en uitgebreide productiecapaciteit kunnen we snelle leveringen verzekeren.

Wat klanten over ons zeggen

Met meer dan 35 jaar ervaring in het golfkarton staan we klaar om de juiste verpakkingsoplossing te leveren voor uw product

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!