Amerikaanse vouwdozen

0200-serie

Verkrijgbaar in E-golf – EE-golf – EB-golf – B-golf – BC-golf
Drukmogelijkheden: offset, flexo (HQP) en digitaal
Maakt u gebruik van een opzetmachine? Laat het ons weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Geen stansmes nodig (tenzij er aanzienlijke aanpassingen aan de doos worden gedaan)
Amerikaanse vouwdozen pagina_header foto

Daarom kiest u voor EBC Golfkarton

Elk product verdient de meest optimale verpakking. Bij EBC Golfkarton begrijpen we dat als geen ander. Bij een transport verpakking voor zware producten zijn andere aspecten van belang dan bij een verkoop gerichte retail verpakking. Ons deskundige ontwerpteam staat voor u klaar om een maatwerkoplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw product. En het beste van alles? Dit maatwerk kost u niets extra. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw product de aandacht en bescherming krijgt die het verdient.

Variaties en toevoegingen voor de meest optimale verpakking voor uw product

kartonnen dozen rand
Een belangrijke reden waarom klanten ons al jarenlang vertrouwen, is onze 35 jaar ervaring in golfkarton.
Dankzij onze ervaring in het golfkarton hebben we waardevolle partnerschappen opgebouwd met bedrijven zoals Zandvliet Vleeswaren, Royal Lemkes en Hekos Oriental Food.
Onze klanten zijn producenten in food en non-food, detailhandelaren, webshopeigenaren en retailers met een aanzienlijke vraag naar kartonnen verpakkingen op jaarbasis.
Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Wat klanten over ons zeggen

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier? Interesse in een nieuwe verpakking laten ontwerpen? Of wilt u uw huidige kartonnen dozen eens goed laten analyseren om in kaart te brengen waar optimalisaties en kostenbesparingen mogelijk zijn?

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!