Contact

Zullen we een (video) afspraak inplannen?

Wij komen graag bij u langs om eens kennis te maken. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor in Honselersdijk. Wilt u liever videobellen? Ook dat kan. 

Vacatures

Wil jij werken in de dynamische wereld van verpakkingen? Voel jij je thuis binnen een snel groeiende organisatie met een ambitieus team? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Op dit moment hebben wij 1 openstaande vacature:

Denk jij dat je een goede aanvulling voor ons team kunt zijn? Wij staan altijd open voor nieuw talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Adresgegevens

Bezoekadres

EBC Golfkarton B.V.
Stationsweg 35
2675 AM Honselersdijk
0174 648 235
info@ebc-golfkarton.nl

KVK Den Haag 27308318
BTW nummer NL 8187 288 99 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8.30 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Ons bezoekadres is Stationsweg 35 te Honselersdijk. U vindt ons op het industrieterrein na metaalhandel Wim De Voeght. Kies voor de ingang tegenover Bloemenveiling Flora Holland. U ziet een oude, gele locomotief naast het bord met de vermelding ‘Stationsweg’. Volg deze weg. Sla de eerste weg linksaf. Rijdt tot het einde van de straat, u ziet een groot scherm met ons logo en nummer 35 erop. Aan uw linkerzijde vindt u EBC – Monsterbox.

Bel of mail ons, we helpen u graag!

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.

0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in: