Contact

Vacatures

Wil jij werken in de dynamische wereld van verpakkingen? Voel jij je thuis binnen een snel groeiende organisatie met een ambitieus team? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Denk jij dat je een goede aanvulling voor ons team kunt zijn? Wij staan altijd open voor nieuw talent!

Adresgegevens

Bezoekadres

EBC golfkarton bv
Stationsweg 35
2675 AM Honselersdijk
0174 648 235
info@ebc-golfkarton.nl

KVK Den Haag 27308318
BTW nummer NL 8187 288 99 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8.30 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Ons bezoekadres is Stationsweg 35 te Honselersdijk. U vindt ons op het industrieterrein na metaalhandel Wim De Voeght. Kies voor de ingang tegenover Bloemenveiling Flora Holland. U ziet een oude, gele locomotief naast het bord met de vermelding ‘Stationsweg’. Volg deze weg. Sla de eerste weg linksaf. Rijdt tot het einde van de straat, u ziet een groot scherm met ons logo en nummer 35 erop. Aan uw linkerzijde vindt u EBC – Monsterbox.

Bel of mail ons, we helpen u graag!

Bent u op zoek naar een Amerikaanse vouwdoos, verzenddoos, transportverpakking, stapelbak, tray, stansverpakking, display of iets anders van golfkarton? Bedrukt of onbedrukt, wij maken alles op maat. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.