Inlays en vakverdelingen

0900-serie

Inlays en interieurs worden in de omdoos geplaatst en zorgen voor stabiliteit, fixatie en productscheiding. Ook tussenplaten, rilplaten en hoeklatten behoren tot deze categorie.

Beschermen en fixeren

Een vakverdeling van karton, ook wel bekend als interieurverpakking of kartonnen inzetstuk, is ontworpen om de inhoud van een doos te organiseren en te beschermen. Het doel is om items binnen een verpakking te scheiden en te voorkomen dat ze tijdens het transport beschadigd raken door schokken, wrijving of botsingen.

Vakverdelingen en inlays worden op maat gemaakt voor uw product om te voldoen aan de specifieke behoeften van de verpakking.
De vakverdeling kan verschillende vormen hebben, afhankelijk van de specifieke vereisten van het product dat wordt verpakt. Het kan bestaan uit meerdere compartimenten, trays, of specifieke uitsparingen die perfect aansluiten op de vorm van het product.
Hoeklatten zijn in standaard formaten verkrijgbaar: lengtes 1000/ 1200/ 1500/ 1800/ 2000mm en in wit of bruin karton.

 

Extra (handige) opties

kartonnen dozen rand

Wij maken uw verpakking volledig naar wens; wij hebben als dé golfkartonspecialist namelijk een uitgebreide ontwikkelingsafdeling!

Wat klanten over ons zeggen

Een belangrijke reden waarom klanten ons al jarenlang vertrouwen, is onze 35 jaar ervaring in golfkarton.
Dankzij onze ervaring in het golfkarton hebben we waardevolle partnerschappen opgebouwd met bedrijven zoals Zandvliet Vleeswaren, Royal Lemkes en Hekos Oriental Food.
Onze klanten zijn producenten in food en non-food, detailhandelaren, webshopeigenaren en retailers met een aanzienlijke vraag naar kartonnen verpakkingen op jaarbasis.
Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Onze werkwijze

kartonnen dozen rand

Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Stap 1: Briefing

Hoe kunnen we u helpen? Zoekt u een verpakking die uw product veilig kan vervoeren en/of juist mooi kan presenteren?

Of wilt u eens kritisch kijken naar uw huidige verpakkingen om kosten te besparen, de gebruikersvriendelijkheid te verhogen of te verduurzamen?

Stap 2: Ontwerp

Onze ontwerpers gaan aan de slag. Wist u dat wij één van de meest uitgebreide en creatieve ontwerpafdelingen hebben van Europa?

Na ons uitgebreide advies over uw verpakking, sturen we een offerte en maken een model ter beoordeling.

Stap 3: Productie

U zoekt de juiste verpakking tegen de scherpste prijs? Dat kunnen wij garanderen door samen te werken met de modernste fabrieken in Europa, ondersteund door onze sheetplant in Honselersdijk.

Stap 4: Transport en Voorraad

We kunnen uw verpakkingen rechtstreeks bij u afleveren of op voorraad houden in ons magazijn.

Zo kunnen we snel inspelen op veranderende behoeften en zorgen dat u altijd op tijd uw verpakkingen ontvangt.

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier? Interesse in een nieuwe verpakking laten ontwerpen? Of wilt u uw huidige kartonnen dozen eens goed laten analyseren om in kaart te brengen waar optimalisaties en kostenbesparingen mogelijk zijn?