Waarom kiezen voor bedrukte dozen van EBC Golfkarton?

Mocht u op zoek zijn naar bedrukte dozen, dan bent u bij EBC Golfkarton absoluut aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en leveren bedrukte dozen voor iedere branche of tak van sport. Hierbij maakt het niet uit of u een grote of kleine oplage wilt bestellen. Sterker nog, bij ons kunt u al terecht voor een enkele bestelling.

Fysieke promotiematerialen zijn anno 2019 belangrijker dan ooit. Ondanks dat veel bedrijven ervoor kiezen om producten online te verkopen, is het fysieke aspect nog altijd enorm relevant en belangrijk. Mocht uw product bijvoorbeeld in een supermarkt liggen, dan is het belangrijk dat dit product opvalt. Door het product in de spotlights te zetten, wordt de kans op het verkopen van meer producten een stuk groter. Dit zal uiteindelijk niet alleen voor een hogere omzet zorgen, maar ook voor meer awareness en naamsbekendheid. Kortom, u zult met uw bedrijf alleen maar verder blijven groeien.

Bedrukte dozen van A tot Z

Bij ons kunt u terecht voor het volledige proces van kartonnen dozen (en meer). Zo helpen wij u graag bij het ontwerpen van de bedrukte dozen. Produceert u bijvoorbeeld een bepaalde drank die u met behulp van bedrukte dozen in de winkel wilt promoten? Dan zijn er een aantal punten waar u over na kunt denken. Welke doelgroep heeft u voor ogen? Hoe wilt u deze bereiken en wat voor verpakking past goed bij uw merk? Dit zijn allerlei vraagstukken die u of uw organisatie absoluut niet over het hoofd mag zien. EBC Golfkarton is dé golfkartonsepcialist met een unieke aanpak. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling denkt met u mee en voorziet u van passend advies. Uiteraard bent u degene die het laatste woord heeft. Uw wensen en focus staat voor onze specialisten centraal in dit proces.

bedrukte dozen
bedrukte dozen

Ruime ervaring met bedrukte dozen

Bent u op zoek naar bedrukte dozen, maar vindt u het lastig om te bepalen wat een passende verpakking is voor uw product? Kijk dan eens naar ons werk. Dit geeft u de nodige inspiratie. Wij hebben veel, uiteenlopende opdrachten succesvol uitgevoerd. Hierdoor krijgt u al meteen een beter beeld van hoe wij te werk gaan. Buiten dat is de kans ook erg groot dat er een product tussen zit dat goed bij uw merk past. Het unieke aan deze producten is dat alle varianten eenvoudig aanpasbaar zijn voor wat betreft de maatvoering en indeling.

Bedrukte dozen tijdens een campagne of actieperiode

Onze bedrukte dozen worden in veel gevallen gebruikt tijdens een actieperiode. Mocht u een mooie kortingsactie op touw zetten, dan is het van groot belang dat het product opvalt. De marge is in deze actieperiode al kleiner en waarschijnlijk wilt u er tijdens de campagne voor zorgen dat meer mensen kennis maken met uw merk en product. Juist daarom wilt u dat de verpakking op een positieve manier opvalt bij het publiek. Wij, van EBC Golfkarton, kunnen u hierbij helpen!

Advies van EBC Golfkarton is standaard op maat

Zoals eerder vermeld, kunnen wij u van passend advies voorzien. Dit omvat echter veel meer dan alleen het advies over het uiterlijk van de bedrukte dozen. Zo is het van groot belang dat het product gedurende de actieperiode het gewicht van uw product kan dragen. Heeft u een product op onze website gezien dat aan uw eisen voldoet? Kijk dan kritisch naar de specificaties. Hier kunt u namelijk ook zien wat de betreffende specificaties zijn. Zo kunt u zien of een product licht, gemiddeld of zwaar is. Mocht u het lastig vinden om te bepalen in welke categorie uw product het beste past? Neem dan contact met ons op! Onze experts hebben ruime en brede ervaring en kunnen u hier absoluut mee verder helpen. Zo weet u zeker dat uw producten gedurende de actieperiode goed in de verpakking blijven staan en de indruk maken die u voor ogen heeft.

Maatwerk is onze ‘middle name’

Heeft u bedrukte dozen gezien die perfect bij uw producten passen? Kwam u er vervolgens op onze website achter dat de bedrukte dozen te groot of te klein zijn? Geen probleem! Wij van EBC Golfkarton leveren namelijk ook maatwerk. Onze producten zijn eenvoudig aanpasbaar in formaat en indeling. Zo weet u zeker dat u de perfecte bedrukte dozen ontvangt en daaropvolgend op de markt brengt.

Ons werk

In de afgelopen jaren hebben wij veel succesvolle projecten voor bekende en minder bekende merken opgeleverd. Bent u benieuwd naar onze paradepaardjes? Kijk dan eens naar ons werk. Zo krijgt u meteen een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten. Buiten dat, kan het ook zo zijn dat u via deze weg snel een ontwerp tegenkomt, dat past bij uw merk en aansluit op uw doelgroep en uw doelstellingen.

EBC Golfkarton: at your service

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een enkele verpakking voor bijvoorbeeld een presentatie of dat u tientallen bedrukte dozen wilt bestellen voor in supermarkten. U bent bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar en wij kunnen u bij vrijwel iedere opdracht helpen. Het maakt namelijk niet uit wat voor product u besteld, wij leveren kwaliteit. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina op de website. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en wij kunnen al uw vragen beantwoorden.