SRP verpakkingen

De Shelf Ready Packaging (SRP) staat in één handomdraai in het winkelschap
Een Shelf Ready Packaging, ookwel SRP verpakking of Retail Ready Packaging genoemd, is een soort combinatie tussen een transport- en presentatie verpakking. Ze zijn speciaal ontwikkeld om producten vanaf de pallet direct in het schap te zetten, zonder alles helemaal uit te moeten pakken.

U hoeft uw product maar 1 keer in te pakken; de transportverpakking is tevens uw presentatiedoos. Vervolgens heeft het winkelpersoneel met slechts een eenvoudige handeling snel het schap gevuld.

Het aantal handelingen bij het inpakken en uitpakken van uw product neemt af. Hierdoor vereenvoudigt het logistieke traject en wordt daardoor goedkoper.

Bedrukte SRP verpakkingen zorgen voor meer verkopen in de winkel
De SRP verpakking is door een bedrukking op de doos te plaatsen meteen uw visitekaartje en zorgt hierdoor voor een betere zichtbaarheid in het schap. Klanten zullen uw product sneller herkennen, waardoor impulsaankopen zullen toenemen.

Snel uw SRP verpakkingen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Een goed passende SRP verpakking is maatwerk

Een goed passende verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte SRP verpakking de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Voorbeelden van succesvol afgeronde projecten

Onze werkwijze

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!