golfkarton bedrukken

Ontdek SilaLiner©: offset golfkarton drukken op bruin karton

Samen met onze partners investeren wij in nieuwe ontwikkelingen, zoals SilaLiner©: een speciale kraftliner papiersoort die wij verwerken om offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen van te maken.

Normaal gesproken wordt voor offset druk altijd wit (gestreken) papier gebruikt. Maar SilaLiner© maakt het mogelijk haarscherpe, kleurrijke full color prints te bedrukken op bruin karton.

De papiersoort is bruin van kleur en is door de lange houtvezels goed bestand tegen vocht. Daarom is Sila Liner ideaal voor golfkartonnen verpakkingen die de koeling in gaan.

De voordelen van SilaLiner©

  • Vocht- en koelbestendig: Sila Liner papier (kraftliner) blijft sterk en betrouwbaar onder vochtige en koude omstandigheden.
  • Levendige kleuren: De kleuren springen echt van het bruine papier af.
  • Haarscherpe fotoprint: Geniet van scherpe, heldere afbeeldingen.
  • Uitstekende leesbaarheid: Zelfs tekst in lettergrootte 6 blijft goed leesbaar, perfect voor barcodes.
  • Lage opstartkosten: Geen kosten voor clichés, wat betekent er geen hoge opstartkosten zijn.
Ontdek zelf de voordelen van SilaLiner©

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe deze uitzonderlijke techniek uw verpakkingen kan verbeteren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ontdek al onze druktechnieken

kartonnen dozen rand

Wij hebben namelijk alle druktechnieken in huis:

Een belangrijke reden waarom klanten ons al jarenlang vertrouwen, is onze 35 jaar ervaring in golfkarton.
Dankzij onze ervaring in het golfkarton hebben we waardevolle partnerschappen opgebouwd met bedrijven zoals Zandvliet Vleeswaren, Royal Lemkes en Hekos Oriental Food.
Onze klanten zijn producenten in food en non-food, detailhandelaren, webshopeigenaren en retailers met een aanzienlijke vraag naar kartonnen verpakkingen op jaarbasis.
Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Waarom EBC Golfkarton?

Als de specialist in golfkartonnen verpakkingen bieden wij onze klanten een unieke, allesomvattende aanpak met als doel: u snel en volledig ontzorgen in uw verpakkingsbehoeften.

Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Omdat wij alles in huis hebben wat betreft ontwerp, samples/modellen, mestekeningen, calculaties en offertes, kunnen wij sneller reageren op nieuwe aanvragen. Een model van uw ontwerp maken we bijvoorbeeld al binnen 1 of 2 werkdagen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het golfkarton, kunnen we met vertrouwen zeggen dat we de kneepjes van het vak kennen. Wij noemen onszelf niet voor niets dé golfkartonspecialist!

Onze werkwijze

kartonnen dozen rand

Van het eerste concept tot de uiteindelijke productie en levering(en), wij nemen alles uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Stap 1: Briefing

Hoe kunnen we u helpen? Zoekt u een verpakking die uw product veilig kan vervoeren en/of juist mooi kan presenteren?

Of wilt u eens kritisch kijken naar uw huidige verpakkingen om kosten te besparen, de gebruikersvriendelijkheid te verhogen of te verduurzamen?

Stap 2: Ontwerp

Onze ontwerpers gaan aan de slag. Wist u dat wij één van de meest uitgebreide en creatieve ontwerpafdelingen hebben van Europa?

Na ons uitgebreide advies over uw verpakking, sturen we een offerte en maken een model ter beoordeling.

Stap 3: Productie

U zoekt de juiste verpakking tegen de scherpste prijs? Dat kunnen wij garanderen door samen te werken met de modernste fabrieken in Europa, ondersteund door onze sheetplant in Honselersdijk.

Stap 4: Transport en Voorraad

We kunnen uw verpakkingen rechtstreeks bij u afleveren of op voorraad houden in ons magazijn.

Zo kunnen we snel inspelen op veranderende behoeften en zorgen dat u altijd op tijd uw verpakkingen ontvangt.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!