Verzenddozen

Scherpe prijzen en altijd op maat gemaakt

Verzenddozen hebben een grote invloed op de eerste indruk van uw bedrijf op de klant. De eerste indruk van uw bedrijf op de klant moet positief zijn en de klant moet er enthousiast van worden. Verzenddozen hebben dus een belangrijke rol en moeten perfect bij uw product passen. Bij EBC-golfkarton bent u precies aan het juiste adres. Wij zijn de golfkartonspecialist met een unieke werkwijze.

Scherpe prijzen en veel drukmogelijkheden, altijd op maat gemaakt.
En altijd van golfkarton.

Onze unieke werkwijze

Waarom wij de juiste partner zijn voor het maken van uw verzenddozen? Wij zijn verpakkingsleverancier gespecialiseerd in golfkarton met een unieke werkwijze. Dankzij onze unieke werkwijze wordt u – en onze verpakkingsontwerpers  – niet langer belemmerd door beperkingen. Alle soorten, maten en type dozen ontwerpen en produceren wij. Wij combineren namelijk onze eigen productielocatie met ons zorgvuldig gescreende partnernetwerk, dat toegang geeft tot een enorm aanbod aan de nieuwste stans-, snij- en drukmachines. Zo garanderen wij dat uw nieuw ontworpen verpakking altijd produceerbaar is. En dat is uniek in de markt!

Wij kennen de markt door en door en weten wat een golfkartonnen verzenddoos mag kosten. Door te calculeren met ons eigen gemaakte calculatiesysteem ontvangt u binnen een een dag een offerte met scherpe prijzen. Dat scheelt tijd en geld.

Onze werkwijze is uniek in de markt! Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

 Verzenddoos op maat

Bij EBC-golfkarton worden alle verpakkingen op maat gemaakt, zo ook verzenddozen. Hierdoor is elke verzenddoos anders en uniek. Wanneer u uw verpakkingswensen doorgeeft aan één van onze salesmedewerkers worden de wensen vervolgens doorgegeven aan onze eigen ontwerpafdeling. Daarna wordt er een sample opgestuurd, gemaakt op onze ontwikkelingsafdeling en kan de productie in gang gezet worden.

Benieuwd naar hoe onze ontwerpafdeling te werk gaat?

Verzenddozen bedrukken

Wilt u liever geen onbedrukte verzenddoos? Bij EBC-golfkarton kunt u in verschillende vormen en maten een bedrukking op de verzenddoos laten zetten. Op deze manier wordt uw verzenddoos beter herkend wanneer deze wordt opgestuurd. Laat u informeren door onze medewerkers te bellen naar 0174 – 648 235 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Postdozen

Postdozen worden het meest gebruikt bij het versturen van een pakketje. Dat komt omdat postdozen te sluiten zijn door een speciale plakstrip. Hierdoor is het een snelle en veilige manier om je pakketje te versturen. Postdozen kunnen voor allerlei producten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

– Boeken
– Kleren
– Verzorgingsproducten
– Elektronica
– Kinderspeelgoed
– Planten
– En nog veel meer

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Golfkarton is een duurzame manier om je producten te verzenden. Golfkarton is namelijk makkelijk te recyclen zonder dat het schadelijk is voor het milieu. In tegenstelling tot plastic verzendzakken. Naast dat golfkarton duurzamer is kan het ook je het ook meteen een duurzame uitstraling geven. Wanneer je de verpakking de natuurlijke, bruine kleur laat en hier vervolgens een bedrukking op zet, straalt de verpakking duurzaamheid uit in plaats van dat de verpakking helemaal bedrukt is.

Op onze pagina Wat maakt golfkarton duurzaam verpakkingsmateriaal en hoe wordt golfkarton gemaakt? vind je meer over hoe golfkarton wordt gerecycled en hoe het proces verloopt. Verder worden er nog meer redenen gegeven over waarom golfkarton duurzaam is.

Brievenbus dozen

Brievenbusdozen zijn er in verschillende vormen en maten. Het voordeel van brievenbusdozen is dat er niemand thuis hoeft te zijn om het doosje aan te nemen. Het kan gewoon door de brievenbus. Brievenbusdozen zijn verkrijgbaar met plakstrips, maar ook zonder zodat u ze zelf kunt sluiten met een merksticker.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw verzenddozen

De golfkartonspecialist met een unieke aanpak

wereldbol_small

Specialist in golfkarton

Of u nu een paar duizend verpakkingen per jaar gebruikt of wekelijks een vrachtwagen vol, wij staan voor u klaar. Om ons aanbod compleet te maken ontwikkelen en produceren wij naast verpakkingen ook displays en POS materialen van golfkarton.

checklist_small

Onze unieke werkwijze

Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk alle soorten en maten golfkartonnen verpakkingen op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling te ontwerpen en uiteindelijk te  produceren.

vergrootglas-01_small

De meeste drukmogelijkheden

Laat uw verpakking aansluiten bij uw product
met ruime keuze tussen druktechnieken zoals flexo,
offset, high quality print, digitaal en
offset bedrukt op Sila Liner.

Hoe wij onze klanten helpen bij het oplossen van de verpakkingsvraag

Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Producten gericht op het topsegment van de markt verdienen een luxe verpakking. Maar waar dien je rekening mee te houden als je een verpakking een luxe uitstraling wilt meegeven?
Meer informatie
Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Glaswerk is kwetsbaar. Over de verpakking moet goed nagedacht worden zodat het glaswerk heel aankomt op bestemming. Hoe verpak je glaswerk?
Meer informatie
Het verpakken van diepvries hondenvoeding van Runner

Het verpakken van diepvries hondenvoeding van Runner

Als verpakkingen in het vriesvak komen te liggen, moet er een bewuste keuze gemaakt worden als het gaat over de papierkwaliteit van het golfkarton. Waar moet je rekening mee houden en wanneer kies je voor luchtgaten in de doos?
Meer informatie

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze wereld is golfkarton en daar zijn wij goed in. Wij beleven plezier in het creëren van de juiste kartonnen doos of display en het optimaal bedienen van onze klanten. Dat wij met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen, maar het is nu aan u om dit te ervaren. Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.