Van schets tot deurmat

Verzenddozen

Vind de juiste verzenddoos voor uw product

Verzenddozen

We kopen wat af op het internet. PostNL heeft in 2020 een recordaantal van 337 miljoen pakketten bezorgd. Naar verwachting zal dat de komende jaren verder stijgen. En al die bestellingen worden ingepakt in kartonnen dozen. Dat zorgt voor een groot aanbod van golfkartonnen verzenddozen op het internetMaar is een standaard verzenddoos voor uw product wel de juiste oplossingEr zijn veel factoren die bepalen of uw verpakking stevig genoeg is en uw product voldoende kan beschermen van A naar B. Daarnaast wilt u zo min mogelijk lucht versturen. Want hoe beter de verpakking aansluit, hoe beter de verzenddoos beschermt. En hoe zit het met de gebruikersvriendelijkheid? Kan de verzenddoos eenvoudig retour gestuurd worden mocht dat nodig zijn? 

Gelukkig hoeft u deze keuzes bij EBC niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkartonnen verzenddozen. Wij adviseren u graag over speciale plaksluitingen, ritsopeningen, gebruikersvriendelijkheid en het eventueel bedrukken van uw verzenddoos. Uw verzenddoos is immers uw visitekaartje aan de ontvanger en werkt uw naamsbekendheid in de hand

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Vrijblijvend verpakkingsadvies voor uw verzenddoos?
verzenddozen

Vakkennis – wat is de best passende verzenddoos voor uw product(en)?

Verzenddozen

Verzenddozen testen en
beoordelen met prototypes

Verzenddozen bedrukken

Verzenddozen bedrukken van
offset tot flexodruk

Vakkennis over golfkarton is essentieel bij de ontwikkeling van een nieuwe verzenddoos. Er zijn veel factoren die bepalen of uw verzenddoos stevig genoeg is en het product voldoende kan beschermen van A naar B. Gelukkig hoeft u deze keuzes bij ons niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Wij begeleiden u van idee tot eindproduct.

Na de bespreking van uw aanvraag maakt ons team van verpakkingsontwerpers een prototype om uw verzenddoos te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat de verzenddoos nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw verpakking net zo lang aan totdat u tevreden bent.

De bedrukking op uw verzenddoos is uw visitekaartje. Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij van prachtige full color bedrukte dozen tot enkel logo druk of een aantal symbolen aanbieden. Dat betekent dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen. Lees meer over ons.

Op het internet vindt u veel verschillende dozen, bij ons de juiste.

Standaard verzenddozen of oplossingen op maat

In het onderstaande overzicht vindt u onze standaard verzenddozen. Ziet u niet meteen een geschikte verzenddoos er tussen staan? Of wilt u iets toevoegen aan een standaard verzenddoos? Dan passen wij dat graag voor u aan. Wilt u bijvoorbeeld een speciale retoursluiting, een rits opening of een verzenddoos met fixatie zodat uw product netjes aankomt bij uw klant? Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling met een team van gekwalificeerde verpakkingsontwerpers vertalen uw wensen graag naar uw perfecte verzenddoos.