Van schets tot deurmat

Verzenddozen

Vind de juiste verzenddoos voor uw product

Tegenwoordig kunt u overal op het internet verzenddozen bestellen maar hoe weet u of u de juiste keuze maakt voor uw product? Wanneer kiest u voor een enkele golf of een dubbele golf? Of een B-golf of EB-golf? Of wilt u de verzenddozen van een speciale retour plakstrip voorzien?

 

Bij EBC hebben we die kennis in huis en begeleiden wij u van aanvraag tot eindproduct. Naast het aanbieden van standaard verzenddozen, zijn wij juist gespecialiseerd in het vertalen van uw eisen en wensen in combinatie met uw product naar de best passende verzenddoos. Niet voor niets noemen wij onszelf de golfkartonexpert.

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Bekijk ons aanbod verzenddozen
verzenddozen op maat

Vakkennis – wat is de best passende verzenddoos voor uw product(en)?

bedrukte verzenddozen

Bedrukken van full color tot enkel een logo of een aantal symbolen

verzenddozen op maat gemaakt

Testen en beoordelen met prototypes

dozen op maat

Standaard verzenddozen of oplossingen op maat

Wie met golfkarton werkt, moet over vakkennis beschikken om de juiste keuzes te maken. Er zijn veel factoren die bepalen of uw verzenddoos stevig genoeg is en het product voldoende kan beschermen van A naar B. Gelukkig hoeft u deze keuzes bij ons niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Wij begeleiden u van idee tot eindproduct.

Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij van full color bedrukte dozen met PMS kleuren tot bedrukte dozen met enkel een logo of een aantal symbolen aanbieden. Dat betekent voor u dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen.

Ons team van verpakkingsontwerpers maken meerdere prototypes om uw verpakking te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat de verzenddoos nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw verpakking net zo lang aan totdat u tevreden bent.

Naast het aanbieden van standaard verzenddozen, zijn wij juist gespecialiseerd in het vertalen van uw eisen en wensen in combinatie met uw product naar de best passende verzenddoos. Wilt u bijvoorbeeld een speciale retoursluiting, een rits opening of een verzenddoos met fixatie zodat uw product netjes aankomt bij uw klant? Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling met een team van verpakkingsontwerpers vertalen uw wensen naar uw verzenddoos.

Op google vindt u vele verschillende dozen, maar bij ons vindt u de juiste.

Bekijk ons aanbod verzenddozen

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in: