Verzenddozen

Verzenddozen bestellen bij uw golfkartonspecialist

Verzenddozen nodig voor het versturen van pakketjes en bestellingen? EBC Golfkarton is hét adres in uw zoektocht naar het juiste formaat verzenddozen. Wij bieden u de keuze uit een veelzijdig assortiment verpakkingen van golfkarton voor het versturen van al uw bestellingen. De dozen zijn goed af te sluiten en kunt u laten bedrukken met uw logo, huisstijl of slogan. Een order die u bij ons plaatst, wordt direct in behandeling genomen en zorgvuldig naar u verstuurd. Eenvoudig dozen op maat bestellen is via EBC Golfkarton uitstekend te regelen. Wat maakt het zinvol om bij ons uw aankoop te doen?

Productspecificaties
  • Oplage: 1 tot oneindig
  • Formaat: in elk formaat mogelijk
  • Golftype: B & EB & BC -golf
  • Bedrukking: onbedrukt of bedrukt
dozen met tear en retour strips_ebc_golfkarton_monsterbox_display

Verzenddozen met of zonder bedrukking

Als u iets wilt verzenden, maakt u uiteraard graag indruk met de verpakking. Product- of transportverpakkingen die u bij EBC Golfkarton bestelt, kunt u laten bedrukken. Bijvoorbeeld met het logo of in de huisstijl van uw bedrijf. Op die manier weten ze bij aflevering direct dat het pakket van u afkomstig is. Bovendien komen bedrukte verzenddozen de professionele uitstraling van uw bedrijf ten goede. Heeft u een ontwerp of idee in gedachten en wilt u graag advies over de mogelijkheden? Stel ons verkoopteam al uw vragen.

Verantwoord pakketten versturen dankzij EBC Golfkarton

De verzenddozen van EBC Golfkarton zijn duurzaam en ecologisch verantwoord. Hierdoor kunt u met een gerust hart zaken doen en een opdracht uitzetten bij EBC Golfkarton. Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom doen we er alles aan om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Golfkarton is niet alleen licht en stevig, maar ook deels gemaakt van papier- en kartonafval. De ontwikkelingen van onze kartonnen dozen gebeurt dus op milieuvriendelijke wijze. 

Bestel verzenddozen die passen bij uw bestelling

EBC Golfkarton produceert verzenddozen in opdracht van u als klant. U heeft altijd de keuze uit verschillende soorten kartonnen dozen. Een verzenddoos van EBC Golfkarton bestelt u in een oplage die voor u wenselijk is. Een vouwdoos is niet automatisch voorzien van plakstrips, maar kan hiervan wel worden voorzien. 

Verzenddozen in alle soorten en maten

Verzenddozen van EBC Golfkarton zijn er in diverse formaten. Van klein tot groot en in een oplage die voor u wenselijk is. Wij leveren namelijk verzenddozen met handige tear- en retour strips in diverse oplages. De kartonnen dozen zijn van uitstekende kwaliteit en dragen tevens bij aan een mooie uitstraling. De dozen worden dan ook gemaakt door een echte vakspecialist en daarom kunt u altijd rekenen op een goede kwaliteit. Aan de productie van iedere kartonnen doos wordt persoonlijke aandacht besteed.

Eco-look SRP amerikaanse vouwdoos golfkarton

Dozen gemaakt door een vakspecialist

Product- en transportverpakkingen die u bij ons bestelt, zijn van uitzonderlijke kwaliteit. We zijn ware experts in het produceren van kleine en grote aantallen kartonnen dozen. Wat voor bedrijf u ook runt, EBC Golfkarton biedt kwaliteit tegen een scherpe prijs. Neem daarom contact op met ons verkoopteam voor uw aanvraag. We zien uw bericht graag verschijnen.