Doos op maat

Doos op maat: unieke verpakking voor ieder product

Een doos op maat laten maken? Voor een unieke verpakking gemaakt van golfkarton bent u bij EBC Golfkarton aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen van golfkarton en ontwerpen en produceren productdozen op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een verzend- of vouwdoos zoekt of een unieke verpakking met afwijkende maten: EBC Golfkarton denkt graag met u mee. Bovendien is elk type product – of transportverpakking mogelijk, want alle dozen worden in opdracht van de klant gemaakt. Van klein tot groot, bedrukt of onbedrukt, wij bieden voor iedereen volop mogelijkheden. 

Doos op maat: wat zijn de mogelijkheden?

Verzenddozen zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld grote of kleine dozen. Dat is logisch, want geen enkele verzending is hetzelfde. Een doos op maat voor een fles wijn ziet er nu eenmaal anders uit dan wanneer u een verrassingspakket per post verstuurt. De verpakking is iets wat aandacht nodig heeft. De zending moet niet alleen heelhuids aankomen, maar de doos of verpakking moet ook de juiste uitstraling hebben. De kartonnen dozen van EBC Golfkarton worden op unieke wijze ontworpen en geproduceerd. Vouwdozen zijn niet automatisch voorzien van plakstrips, maar kunnen wel voorzien worden hiervan. 

Dozen in elk formaat – wij zij uw verpakkingsspecialist

Verzenddozen in alle gewenste formaten laat u natuurlijk ontwerpen door een specialist. Bij EBC Golfkarton doen we dit op een ecologisch verantwoorde wijze. We houden rekening met een minimale belasting van het milieu. Dit geldt zowel voor een geschenkverpakking en een dispenser doos als bijvoorbeeld een flesverpakking. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om door EBC Golfkarton uw verpakking te laten ontwerpen en produceren. Dit doen we tegen een scherpe prijs en we gaan altijd eerst in overleg met u om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast vinden we kennismaken altijd prettig voor we met uw opdracht aan de slag gaan. Neem daarom contact op om uw wensen kenbaar te maken. Aan iedere opdracht wordt persoonlijke aandacht besteed.

doos op maat

Verpakkingen voorzien van bedrukking

Een doos op maat bestelt u in een oplage die voor u wenselijk is. Tevens bieden we u de mogelijkheid om een doos op maat te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, huisstijl of opvallende slogan. Full-color dozen op maat produceren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een doos in kleur maakt nu eenmaal meer indruk dan enkel zwarte of blauwe letters. Wat uw keuze ook wordt: EBC Golfkarton zet in op een stevige en kwalitatieve verpakking. Aan elke bruine doos of vouwdoos wordt aandacht besteed zodat u altijd kunt rekenen op een verpakking met uitstraling. Wij leveren verzenddozen met handige tear- en retour strips in diverse oplages.

bedrukte dozen

Waarom u een doos op maat bestelt bij EBC Golfkarton

Het laten ontwerpen en bestellen van een doos op maat bij EBC Golfkarton levert u daarom altijd voordelen op. Met plezier zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

  • EBC Golfkarton is dé specialist in het ontwerpen en produceren van golfkarton verpakkingen.
  • Wij garanderen u de beste verpakkingen tegen een scherpe prijs.
  • Bedrukte of onbedrukte verpakkingen? Bij EBC Golfkarton kan het allebei.
  • Onze kennis van de papiermarkt is up-to-date én we gebruiken de nieuwste technieken en machines om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Dozen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zien er bovendien altijd aantrekkelijk uit.
  • U blijft op de hoogte van nieuwtjes, ontwikkelingen en aanbiedingen door u in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

Neem contact op met EBC Golfkarton

Wilt u een doos op maat laten ontwerpen door een vakspecialist? EBC Golfkarton is dé partner om mee samen te werken. We zijn ervaren en helpen u graag aan de juiste formaat product- of transportverpakking. Neem daarom contact op via 0174 648 235 óf stuur ons een e-mail. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal en daarom nemen we uw wensen uiterst serieus. We sturen u graag een passende offerte toe voor uw wensen. Ontdek de mogelijkheden van EBC Golfkarton. Wij zetten te allen tijde in op een fantastisch eindresultaat.

Welke maat doos heb ik nodig?

Dat is sterk afhankelijk van het te verpakken product. Golfkartonnen dozen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Meet het product op en geef deze formaten door aan de leverancier.