Doos op maat

Eén adres voor al uw golfkartonnen dozen

Doos op maat laten maken

Het aanbod van golfkartonnen dozen op het internet is grootMaar het kan zijn dat uw gewenste formaat er niet tussen zit. Of u heeft geen idee welk formaat doos het beste bij uw product past. Wij ontwikkelen en produceren uw doos op maat

Wij noemen ons niet voor niets de golfkarton specialist. Onze verpakkingsontwerpers werken op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling uw dozen op maat uit. Onze verpakkingsontwerpers weten alles van golfkarton en adviseren u graag over de juiste verpakking voor uw product. 

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ontwerpt uw doos op maat

Ontwikkeling staat hoog in ons vaandel. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling bewijst dat. De afdeling bestaat uit technische verpakkings- en displayontwerpers die de meest creatieve en functionele constructies uitwerken in golfkarton. Zij voorzien u graag van advies. Prototypes komen direct van de plotter uit onze eigen productiehal. Dat is onze garantie aan u voor een passende en werkende doos op maat.

Verzenddozen

Speciale machines voor het maken van prototypes 

Na de bespreking van uw aanvraag maakt ons team van verpakkingsontwerpers een prototype om uw doos te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat uw doos op maat nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw verpakking net zo lang aan totdat u tevreden bent.

dozen op maat

Niet alleen grote aantallen dozen maar ook kleine series dozen op maat

Naast onze samenwerking met gekwalificeerde productiepartners in binnen- en buitenland, hebben wij ook een eigen productiehal in Nederland. De kleinere series dozen worden daar gemaakt. Binnen onze productiehal kunnen wij snel schakelen door korte lijnen. Maar ook grote aantallen dozen op maat maken wij vakkundig en snel. Door onze samenwerking met gekwalificeerde productiepartners zijn wij omgeven door mogelijkheden en kunnen wij u alle druktechnieken op golfkarton aanbieden.

Verzenddozen bedrukken

Uw dozen bedrukken van offset tot flexo druk

Wilt u uw doos op maat bedrukken? Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij van prachtige full color bedrukte dozen tot enkel logo druk of een aantal symbolen aanbieden. Dat betekent dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen. Lees meer over ons.

Advies en vakmanschap

Wij snappen dat u best wat hulp kunt gebruiken bij het bestellen van uw doos op maat. Daar komt vakmanschap bij kijken. Welke dikte karton kiest u, wat is de beste indeling voor uw producten en welke formaten geeft u door aan de leverancier? Onze ontwerpers op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling denken graag met u mee en voorziet u van deskundig advies.

Wij kiezen bewust niet voor een webshop maar werken op offertebasis

Wij zijn een partij zijn die zomaar dozen leveren. Wij adviseren, begeleiden en geloven dat persoonlijk contact resulteert in het best passende advies. Dat is ook de reden waarom wij bewust niet voor een webshop kiezen. Bij ons werkt u niet met computers, maar met mensen.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

    Doos op maat voorzien van bedrukking

    Een doos op maat bestelt u in een oplage die voor u wenselijk is. Wij produceren al vanaf enkele stuks tot vrachtwagens vol. Tevens bieden we u de mogelijkheid om een doos op maat te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, huisstijl of opvallende slogan. Full-color dozen op maat produceren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een doos in kleur maakt nu eenmaal meer indruk dan enkel zwarte of blauwe letters. 

    bedrukte dozen

     

    Vrijblijvend verpakkingsadvies nodig?