Doos op maat bestellen? 

Bent u op zoek naar een doos op maat maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen en displays van golfkarton en ontwerpen en produceren productdozen op maat. Of u nu een verzenddoos of transportverpakking zoekt of een unieke verpakking met afwijkende maten, wij denken graag met u mee.

 • Productie van kleine tot grote dozen
 • Bedrukt of onbedrukt (van full color tot logodruk)
 • Afname van enkele stuks tot vrachtwagens vol

Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ontwerpt uw doos op maat en verzorgt prototypes

Wij geloven dat het succes van uw dozen afhangt van de beslissingen die genomen worden tijdens de ontwerpfase. Daarom staat ontwikkeling hoog in ons vaandel. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling bewijst dat. De afdeling bestaat uit technische verpakkings- en displayontwerpers die de meest creatieve en functionele constructies uitwerken in golfkarton. Zij voorzien u graag van advies. Prototypes komen direct van de plotter uit onze eigen productiehal. Dat is onze garantie aan u voor een passende en werkende doos op maat.

kartonnen verpakking

Advies en vakmanschap

Wij snappen dat u best wat hulp kunt gebruiken bij het bestellen van uw doos op maat. Daar komt vakmanschap bij kijken. Welke dikte karton kiest u, wat is de beste indeling voor uw producten en welke formaten geeft u door aan de leverancier? Onze ontwerpers op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling denken graag met u mee en voorziet u van deskundig advies.

Wij kiezen bewust niet voor een webshop maar werken op offertebasis

Wij zijn een partij zijn die zomaar dozen leveren. Wij adviseren, begeleiden en geloven dat persoonlijk contact resulteert in het best passende advies. Dat is ook de reden waarom wij bewust niet voor een webshop kiezen. Bij ons werkt u niet met computers, maar met mensen.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

  Verzenddozen op maat gemaakt

  Verzenddozen zijn er in allerlei soorten constructies. Geen enkele zending is hetzelfde. Bij een doos op maat voor een fles wijn moeten aan andere zaken gedacht worden dan bij een cadeaupakket dat per post word verstuurd. De zending moet niet alleen onbeschadigd aankomen, maar de doos of verpakking moet ook de juiste uitstraling hebben. Webshopdozen zijn niet automatisch voorzien van retour- en plakstrips, maar kunnen wel voorzien worden hiervan. 

  Doos op maat voorzien van bedrukking

  Een doos op maat bestelt u in een oplage die voor u wenselijk is. Wij produceren al vanaf enkele stuks tot vrachtwagens vol. Tevens bieden we u de mogelijkheid om een doos op maat te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, huisstijl of opvallende slogan. Full-color dozen op maat produceren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Een doos in kleur maakt nu eenmaal meer indruk dan enkel zwarte of blauwe letters. 

  bedrukte dozen