Doos op maat laten maken

Voor de grootverbruikers

De voordelen van dozen op maat laten maken

1. Minder kans op beschadigingen
Door te kiezen voor een doos op maat beperkt u de kans op beschadiging van uw product tijdens transport.

2. Bespaar op transportkosten
Door dozen exact op maat te maken voor uw producten, verpakt u minder lucht. Dat zorgt voor lagere transportkosten doordat u meer producten in één vracht transporteert.

3. Golfkarton is milieuvriendelijk 
Door te kiezen voor golfkartonnen dozen op maat kiest u voor het milieu. Golfkarton is een natuurproduct. Het materiaal is zeer milieuvriendelijk  door de recyclebare eigenschappen. Karton kan tot wel 10 keer gerecycled worden! 

4. Branding 
Verpakkingen van golfkarton speciaal op maat gemaakt geven u veel mogelijkheden voor branding. Maak uw verpakking herkenbaar door een verpakkingsdesign te ontwerpen die uw huisstijl in beeld en tekst uitdragen. Tip: kies voor een bedrukking direct op het natuurlijke, bruine golfkarton om de duurzaamheid van het materiaal te benadrukken.

Wat maat een doos ”een stevige doos op maat” ?

Een stevige doos op maat is niet zomaar gemaakt. De stevigheid hangt met vele factoren samen, zoals de gebruikte golfdikte, de papiersamenstelling en hoe de constructie bij het product aansluit. Een doos met veel ruimte rondom het product dat niet gefixeerd is met een inlay, is over het algemeen geen stevige verpakking. Doordat het product kan bewegen is er veel kans op stootschade. Het te verpakken gewicht bepaalt de golfdikte. Hoe zwaarder het product, hoe dikker het golfkarton. Daarnaast is het belangrijk te kijken naar de papiersamenstelling. Een kraftliner is is vaak zwaarder  in grammage dan testliner en daardoor sterker.

Luxe dozen op maat realiseren met de juiste druktechniek

Als u voor golfkartonnen dozen kiest, haalt u een wereld aan mogelijkheden in huis voor branding. Laat uw verpakking aansluiten bij uw merkwaarden. Bent u op zoek naar luxe dozen op maat? De luxe uitstraling creëren wij door een druktechniek te kiezen die haarscherp en kleurrijk de bedrukking drukt op het golfkarton. Bijvoorbeeld digitaal print, offset druk of High Quality Print.

Bedrukte dozen op maat gemaakt voor verpakkingslijnen

Ook voor verpakkingslijnen maken wij bedrukte dozen op maat. Onze verpakkingsontwerpers houden rekening met de eisen van uw automatische verlijm- en/of opzetmachine voor opzettrays.

dozen op maat gemaakt
dozen op maat
dozen op maat gemaakt
Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw dozen op maat

Waarom dozen op maat bestellen bij EBC Golfkarton?

Groeipartner

Of u nu 10 of 10.000 dozen
per week gebruikt, wij groeien met u mee
in support en service.

Ontwerp en sample service

Werk samen met onze verpakkingsspecialisten
tijdens de ontwikkelingsfase van
uw verpakking.

Branding expert

Laat uw verpakking aansluiten bij uw identiteit
met ruime keuze tussen druktechnieken zoals flexo,
offset, high quality print, digitaal en
offset op Sila Liner papier.

Hoe wij onze klanten helpen bij het oplossen van de verpakkingsvraag

Het verpakken van diepvries hondenvoeding van Runner

Het verpakken van diepvries hondenvoeding van Runner

Als verpakkingen in het vriesvak komen te liggen, moet er een bewuste keuze gemaakt worden als het gaat over de papierkwaliteit van het golfkarton. Waar moet je rekening mee houden en wanneer kies je voor luchtgaten in de doos?
Meer informatie
Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Glaswerk is kwetsbaar. Over de verpakking moet goed nagedacht worden zodat het glaswerk heel aankomt op bestemming. Hoe verpak je glaswerk?
Meer informatie
Het verpakken van gekoelde producten in een luxe presentatiedoos

Het verpakken van gekoelde producten in een luxe presentatiedoos

Er zijn verschillende druktechnieken waarmee golfkarton bedrukt kan worden: flexo druk, digitaal print, offset druk en HQP (High Quality Print). Welke techniek is het meest geschikt als we een luxe uitstraling willen creëren?
Meer informatie

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze wereld is golfkarton en daar zijn wij goed in. Wij beleven plezier in het creëren van de juiste kartonnen doos of display en het optimaal bedienen van onze klanten. Dat wij met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen, maar het is nu aan u om dit te ervaren. Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.