Op zoek naar een stevige doos op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EBC Golfkarton is leverancier van dozen en verpakkingen van golfkarton. Van machinaal opzetbare traysstevige transportdozenopvallende vloerdisplays tot webshopdozen. Van standaard dozen tot verpakkingen op maat, onbedrukt of bedrukt met ruime keuze uit druktechnieken zoals flexo druk, offset druk, High Quality Print of digitaal print, onze mogelijkheden met golfkarton zijn eindeloos. Wij noemen onszelf niet voor niets de golfkartonspecialist.

Wij maken alle soorten/types (FEFCO) dozen op maat voor u op één van de grootste ontwerpafdelingen van Nederland. Tevens kunt u er voor kiezen de doos te laten bedrukken in uw gewenste design. Wij bedrukken zowel digitaal als in offset en flexo, met als voordeel dat u alle zijdes kunt bedrukken tegen de meest scherpe prijs, passend bij uw wensen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

shelf ready packaging

De voordelen van (bedrukte) dozen op maat laten maken

1. Minder kans op beschadigingen
Door te kiezen voor een doos op maat beperkt u de kans op beschadiging van uw product tijdens transport.

2. Bespaar op transportkosten
Door dozen exact op maat te maken voor uw producten, verpakt u minder lucht. Dat zorgt voor lagere transportkosten doordat u meer producten in één vracht transporteert.

3. Golfkarton is milieuvriendelijk 
Door te kiezen voor golfkartonnen dozen op maat kiest u voor het milieu. Golfkarton is een natuurproduct. Het materiaal is zeer milieuvriendelijk  door de recyclebare eigenschappen. Karton kan tot wel 10 keer gerecycled worden! 

4. Branding 
Verpakkingen van golfkarton speciaal op maat gemaakt geven u veel mogelijkheden voor branding. Maak uw verpakking herkenbaar door een verpakkingsdesign te ontwerpen die uw huisstijl in beeld en tekst uitdragen. Tip: kies voor een bedrukking direct op het natuurlijke, bruine golfkarton om de duurzaamheid van het materiaal te benadrukken.

Luxe dozen op maat realiseren met de juiste druktechniek

Als u voor golfkartonnen dozen kiest, haalt u een wereld aan mogelijkheden in huis voor branding. Laat uw verpakking aansluiten bij uw merkwaarden. Bent u op zoek naar luxe dozen op maat? De luxe uitstraling creëren wij door een druktechniek te kiezen die haarscherp en kleurrijk de bedrukking drukt op het golfkarton. Bijvoorbeeld digitaal print, offset druk of High Quality Print.

Doos op maat gemaakt voor verpakkingslijnen

Ook voor verpakkingslijnen maken wij bedrukte dozen op maat. Maar uiteraard ook onbedrukte dozen. Onze verpakkingsontwerpers houden rekening met de eisen van uw automatische verlijm- en/of opzetmachine voor opzettrays.

Wat maakt een doos een stevige doos op maat?

Een stevige doos op maat is niet zomaar gemaakt. De stevigheid hangt met vele factoren samen, zoals de gebruikte golfdikte, de papiersamenstelling en hoe de constructie bij het product aansluit. Een doos met veel ruimte rondom het product dat niet gefixeerd is met een inlay, is over het algemeen geen stevige verpakking. Doordat het product kan bewegen is er veel kans op stootschade. Het te verpakken gewicht bepaalt de golfdikte. Hoe zwaarder het product, hoe dikker het golfkarton. Daarnaast is het belangrijk te kijken naar de papiersamenstelling. Een kraftliner is is vaak zwaarder  in grammage dan testliner en daardoor sterker.

ONZE WERKWIJZE

In slechts 4 eenvoudige stappen uw doos op maat bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!

Een goede kartonnen verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw product de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en dat nog snel en voordelig ook!). 

Maatwerk klinkt duur. In de meeste gevallen is dat ook zo. Echter kunnen wij door onze unieke werkwijze scherpe prijzen hanteren die vaak gelijk zijn of onder die van de concurrent liggen, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij kennen de markt door en door en weten wat een verpakking mag kosten. 

Betreft het een nieuwe verpakking? Dan ontwerpen wij de verpakking op onze uitgebreide ontwerpafdeling (één van de grootste van Nederland!). Hierbij ontvangt u een handig proefsample op maat waarmee u de verpakking beoordeelt op passing, vouwwijze en handeling alvorens we overgaan tot productie.

Is uw nieuwe verpakking helemaal naar wens? Dan maken wij de stans- en bedrukkingstekeningen gereed voor productie en leveren de verpakkingen af op het gewenste adres.