Transportverpakking

Transportverpakking: Amerikaanse vouwdoos

Golfkartonnen verpakkingen zijn geschikt om allerlei producten in te versturen. De Amerikaanse Vouwdoos (Fefco 0201) is als basis de meest voorkomende transportverpakking. Dit type doos is eenvoudig te vervaardigen, ruimtebesparend door de plano levering en snel te verwerken over een automatische inpaklijn. Uiteraard kan de doos ook gewoon met behulp van een handtaper worden gesloten.

Maatwerk transportverpakking

Een goede transportverpakking is maatwerk. Het gaat erom dat uw producten onbeschadigd en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen. Om te zorgen dat uw product nog beter beschermd blijft, kan een vakverdeling of ander interieur worden toegevoegd.

Hoe gaat u uw product versturen? Per pallet, koeriersdienst of als postpakket? Dit is voor ons belangrijk om te weten, zodat we u goed kunnen adviseren. Wij hebben geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles voor u op maat. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

transportverpakking bier

Kiest u voor onbedrukt of bedrukt

Functionaliteit staat bij een transportverpakking voorop, daarom gaan veel van deze verpakkingen onbedrukt de deur uit. Wilt u opvallen tussen de andere verpakkingen en werken aan uw naamsbekendheid? Laat dan uw dozen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, website of merk van uw product.

Flexo directdruk is de meest gebruikte bedrukkingstechniek voor verzenddozen. Als u zich meer wilt onderscheiden van de concurrent, behoren offset en HQ print ook tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u uw transportverpakking met fotorealistische kwaliteit bedrukken. Dan is uw transportverpakking niet alleen functioneel, maar ook nog eens schitterend om te zien.

Over EBC golfkarton

Onze werkwijze is uniek. Wij beleven plezier aan het creëren van de juiste kartonnen verpakking. Dat we met een deel van uw product bezig zijn, dat beseffen wij heel goed. Door onze kennis van de papiermarkt en de technische mogelijkheden van de nieuwste machines, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw product te voorzien van de beste verpakking.

Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

    Wat zijn transportverpakkingen?

    Transportverpakkingen zijn meestal gemaakt van golfkarton en geschikt om allerlei producten in te versturen. Een goede transportverpakking is maatwerk. Het gaat erom dat uw producten onbeschadigd en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen.