kaasverpakking_kaasdoos_kaas_verpakking_ebc_golfarton

Promotie verpakkingen

Aandacht voor uw product
Promotie verpakkingen introduceren of presenteren (nieuwe) producten. Het doel van een promotie verpakking is op een creatieve manier de interesse wekken van uw (potentiële) klanten. Dit kan door middel van een aantrekkelijke bedrukte doos met fixatie van de producten door gebruik te maken van een kartonnen inlay. Doordat u veel ruimte heeft voor communicatie, kunt u extra uitleg geven per product/smaak. Zo heeft u een ijzersterke verkooptool in handen.

Gebruik promotie verpakkingen bij de introductie van (nieuwe) producten
Promotie verpakkingen zijn zeer geschikt om (nieuwe) producten te presenteren of introduceren. Gebruik promotie verpakkingen op beurzen of stuur de dozen naar influencers. Ook kunt u de promotie verpakkingen meegeven aan uw accountmanagers of naar uw klanten sturen. Voordat u het weet, kent iedereen uw product.

Snel uw promotieverpakkingen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Een opvallende promotie verpakking is maatwerk

Een goed passende promotie verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie van uw verpakking moet uw bedrukte verpakking opvallen! Daarom hebben wij geen standaard promotiedozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

  Onze werkwijze

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!