Palletdozen

Palletdozen

Palletdoos voor transport als ‘overdoos’

Voor het vervoeren van producten op pallets is het van groot belang dat de dozen stevig blijven staan. Het vervoeren van pallets gaat immers niet altijd zachtzinnig. Een pallet vol dozen moet daarom stevig en stabiel zijn. De dozen moeten bestand zijn tegen vervoer over de weg, over water en door de lucht. Daarvoor kunt u palletdozen gebruiken. Bij het verpakken van de pallet kan de palletdoos als ‘overdoos’ worden gebruikt. Palletdozen kunnen het formaat hebben van een pallet, maar u kunt ook palletdozen bestellen met een afwijkend formaat.

Palletdoos als promotiedisplay in de winkel

Bovendien worden palletdozen ook gebruikt als presentatietool in de winkel. De producten liggen in de palletdoos die op een pallet wordt geplaatst. Dat maakt het makkelijk voor bouwmarkten, supermarkten en tuincentra om de pallet direct in de winkel te plaatsen. Tegelijkertijd wordt er een mooie presentatie gegeven over het product met behulp van de prachtige bedrukte palletdoos.

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.

 

Een beller is sneller.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

    – Minimale productieaantal verpakkingen vanaf circa 500 stuks (afhankelijk van het doostype)
    – Minimale productieaantal displays en POS materialen in overleg