palletdozen

Palletdozen

Voor het vervoeren van producten op pallets is het van groot belang dat de dozen stevig blijven staan. Het vervoeren van pallets gaat immers niet altijd zachtzinnig. Een pallet vol dozen moet daarom stevig en stabiel zijn. De dozen moeten bestand zijn tegen vervoer over de weg, over water en door de lucht. Daarvoor kunt u palletdozen gebruiken. Bij het verpakken van de pallet kan de palletdoos als ‘overdoos’ worden gebruikt. Palletdozen kunnen het formaat hebben van een pallet, maar u kunt ook palletdozen bestellen met een afwijkend formaat.

Bovendien worden palletdozen ook gebruikt als presentatietool in de winkel. De producten liggen in de palletdoos die op een pallet wordt geplaatst. Dat maakt het makkelijk voor bouwmarkten, supermarkten en tuincentra om de pallet direct in de winkel te plaatsen. Tegelijkertijd wordt er een mooie presentatie gegeven over het product met behulp van de prachtige bedrukte palletdoos.

Een palletdoos stevig genoeg voor uw producten is maatwerk

Een goed passende, stevige palletdoos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte palletdoos de ster in de winkel zijn! Daarom hebben wij geen standaard palletdozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw palletdozen in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

Wist u dat... het prijsniveau van maatwerk dozen gelijk is aan dozen met standaard afmetingen?

Golfkarton met FSC-keurmerk mogelijk

Bedrukt of onbedrukt

Alle dozen op maat gemaakt

Afname vanaf 100 stuks

Vul de gewenste formaten in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat! 

  In slechts 4 eenvoudige stappen uw palletdozen bestellen

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!