palletdozen

Palletdozen

Voor het vervoeren van producten op pallets is het van groot belang dat de dozen stevig blijven staan. Het vervoeren van pallets gaat immers niet altijd zachtzinnig. Een pallet vol dozen moet daarom stevig en stabiel zijn. De dozen moeten bestand zijn tegen vervoer over de weg, over water en door de lucht. Daarvoor kunt u palletdozen gebruiken. Bij het verpakken van de pallet kan de palletdoos als ‘overdoos’ worden gebruikt. Palletdozen kunnen het formaat hebben van een pallet, maar u kunt ook palletdozen bestellen met een afwijkend formaat.

Bovendien worden palletdozen ook gebruikt als presentatietool in de winkel. De producten liggen in de palletdoos die op een pallet wordt geplaatst. Dat maakt het makkelijk voor bouwmarkten, supermarkten en tuincentra om de pallet direct in de winkel te plaatsen. Tegelijkertijd wordt er een mooie presentatie gegeven over het product met behulp van de prachtige bedrukte palletdoos.

Snel uw palletdozen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Een palletdoos stevig genoeg voor uw producten is maatwerk

Een goed passende, stevige palletdoos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte palletdoos de ster in de winkel zijn! Daarom hebben wij geen standaard palletdozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

  Onze werkwijze

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!