kleine verpakkingen

Vloerdisplays

Displays, ook wel Point of Sale (POS) materiaal genoemd,  is promotiemateriaal dat speciaal voor de plaats van verkoop is gemaakt. Het is een verkoopkans die bedrijven vaak laten liggen, terwijl het juist op verschillende gebieden voor een enorme boost kan zorgen. Denk aan stimulatie van de verkoop van producten of het vergroten van je naamsbekendheid.

POS-sibility® displaylijn

De meest gunstige display voor uw product vindt u in onze POS-sibility® displaylijn. Met meer dan 50 displayconstructies is er altijd wel een die bij uw product past. De POS-sibility® displays zijn eenvoudig aanpasbaar in maatvoering en indeling. Zo ontvangt u een  display die perfect afgesteld is op uw product. Pak uw verkoopkans met POS-sibility® displays!

Een goed passende display is maatwerk

Een goed passende display is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie, moet uw display de ster op de winkelvloer zijn! Daarom hebben wij geen displays op voorraad staan, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw displays in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle displays op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

Onze werkwijze

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw wensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!