Inlays en vakverdelingen

Inlays en vakverdelingen

Golfkartonnen inlays en vakverdelingen worden bij het inpakproces gebruikt om producten te scheiden en te beschermen tijdens transport. De producten blijven op zijn plaats en komen heel aan op de bestemming. Tevens oogt een inlay of vakverdeling netjes bij openen van de doos.

De vakverdeling bestaat uit losse plaatjes die vakken creëren

Een vakverdeling bestaat uit losse kartonnen plaatjes die elk een sleuf bevatten om de delen in elkaar te steken. Zo worden vakken gecreëerd die nodig zijn om de producten in te schuiven. De compartimenten van een vakverdeling zijn ideaal voor kwetsbare producten zoals wijnflessen, glaswerk, porseleinen potten en aardewerk te scheiden. Wij produceren vakverdelingen op maat in het formaat en aantal vakken.

De inlay wordt op maat gemaakt voor uw producten

Een inlay wordt altijd op maat gemaakt op basis van uw producten. Bijvoorbeeld een product uit uw webshop die tijdens het verzenden absoluut geen beschadigingen mag oplopen. Onze ontwerpers staan klaar de meest functionele inlay te maken voor uw product.

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.

 

Een beller is sneller.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

    – Minimale productieaantal verpakkingen vanaf circa 500 stuks (afhankelijk van het doostype)
    – Minimale productieaantal displays en POS materialen in overleg