Inlays en vakverdelingen van golfkarton op maat gemaakt voor uw product

Golfkartonnen inlays en vakverdelingen worden bij het inpakproces gebruikt om producten te scheiden en te beschermen tijdens transport. De producten blijven op zijn plaats en komen heel aan op de bestemming. Tevens oogt een inlay of vakverdeling netjes bij openen van de doos.

Een goed passende inlay is maatwerk

Een goed passende inlay van karton of vakverdeling is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie moeten uw producten netjes en stevig vast blijven zitten in de inlay. Daarom hebben wij geen standaard inlays of vakverdelingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

De compartimenten van karton in een vakverdeling zijn ideaal voor het beschermen van kwetsbare producten zoals wijnflessen, bierflessen en aardewerk

Een vakverdeling bestaat uit losse kartonnen plaatjes die elk een sleuf bevatten om de delen in elkaar te steken. Zo worden vakken gecreëerd die nodig zijn om de producten in te schuiven. De compartimenten van een vakverdeling zijn ideaal voor kwetsbare producten zoals wijnflessen, glaswerk, porseleinen potten en aardewerk te scheiden. Wij produceren vakverdelingen op maat in het formaat en aantal vakken.

Een inlay van karton dient als optimale bescherming van uw producten

Een inlay wordt altijd op maat gemaakt op basis van uw producten. Bijvoorbeeld voor een product dat veel losse onderdelen bevat. Of een product uit uw webshop die tijdens het verzenden absoluut geen beschadigingen mag oplopen. Onze technische verpakkingsontwerpers staan voor u klaar om de meest functionele inlay te ontwerpen voor uw product.

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Ga voor een optimale bescherming voor uw product en laat uw inlay of vakverdeling ontwerpen door onze deskundige verpakkingsspecialisten

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!