Displaydoos voor zware producten

Op verzoek van een Amerikaanse retailer hebben wij deze displaydoos zonder stapelnokken ontworpen voor het presenteren van zwaardere producten.

Neem gerust contact met ons op!

Naam(Vereist)

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

EBC Golfkarton B.V
Stationsweg 35
2675 AM Honselersdijk
Nederland

KVK: 27308318
BTW: NL 8187 288 99 B01

Doos in de spotlight

Deze doos kan moeiteloos 15 kilogram aan en wordt tot 2 meter hoog gestapeld. Maar deze displaydoos kan natuurlijk ook bij andere retailers worden ingezet.

  • 100% golfkarton, 100% recyclebaar, 100% duurzaam
  • Uit één stuk karton en gemakkelijk met de hand in elkaar te zetten
  • Met dubbele bodem voor extra stevigheid
  • De ‘brede schouders’ zorgen voor een eenvoudige stapeling
  • Speciaal gemaakt voor het dragen van zware producten (+/- 15 kilo per doos)

Bent u ook opzoek naar een displaydoos? Wij staan voor u klaar.

EBC Golfkarton als uw verpakkingsleverancier

Dé specialist in golfkarton

Bij ons vindt u altijd de juiste verpakking van golfkarton. Wij ontwerpen en produceren namelijk kartonnen verpakkingen in elke denkbare vorm, maat en bedrukking. Of u nu op zoek bent naar standaard dozen of een op maat gemaakte verpakking, onze unieke aanpak stelt ons in staat om precies te leveren wat u nodig heeft.

Meer dan 35 jaar ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring in het golfkarton, kunnen we met vertrouwen zeggen dat we de kneepjes van het vak kennen. Wij noemen onszelf niet voor niets dé golfkartonspecialist!

Persoonlijk contact met uw accountmanager

Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact met uw eigen accountmanager. Uw accountmanager denkt met u mee en biedt ondersteuning op alle vlakken van golfkarton. Met een grote dosis creativiteit en betrokkenheid, geven wij een persoonlijke touch aan onze samenwerking.

Scherp prijsniveau

Door onze krachtige combinatie van een eigen machinepark en betrouwbare productiepartners zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden in de markt. Hierdoor kunnen wij u een scherpe aanbieding doen voor uw verpakkingen.

Levering (vanuit voorraad) door de hele Benelux

Wij leveren uw kartonnen verpakkingen door heel Nederland en België en zo nodig, ver daarbuiten. Rechtstreeks vanaf de fabriek maar ook veilig uit voorraad. En, als er niets geks gebeurt onderweg, altijd op tijd.

Onze best verkopende producten

Onze toegewijde aanpak en vakmanschap hebben geleid tot tevreden klanten en opvallende resultaten. Ontdek de veelzijdigheid van onze projecten en ervaar de impact van doordacht ontwerp en hoogwaardige uitvoering.

Onze werkwijze

Stap 1 – Oriënterend gesprek

Bij ons eerste contact inventariseren we graag uw verpakkingsbehoeften om een passende oplossing te bieden.

We bieden niet alleen inzicht in de vele mogelijkheden, maar geven ook een vleugje inspiratie mee. We bespreken de kracht van bedrukking, de functionaliteiten en de specifieke eisen van uw verpakking.

Stap 2 – Advies en offerte

Na het eerste contact zullen we ons advies en een vrijblijvende offerte aan u presenteren.

Tijdens dit gesprek delen we onze expertise in golfkartonnen verpakkingen en laten u kennismaken met de voordelen van onze unieke aanpak, waaronder ons scherpe prijsniveau.

Stap 3 – Uitwerking en sample

Onze ontwerpafdeling werkt het advies uit tot een tastbaar model met bijbehorende tekeningen.

Het sample biedt u de mogelijkheid om de praktische aspecten van de verpakking te evalueren en eventuele aanpassingen door te voeren voordat we overgaan tot productie.

Stap 4 – Productie en levering

Als het sample naar wens is, gaan we over tot productie. Dankzij onze unieke aanpak, met een eigen machinepark en betrouwbare productiepartners, hebben we toegang tot vele productie- en druktechnieken en de nieuwste machines.

Vervolgens kunnen we de verpakkingen direct bij u bezorgen of ze opslaan in ons magazijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat
van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Uw naam(Vereist)
Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

Veel gestelde vragen

Ontdek wat EBC golfkarton voor jouw bedrijf kan betekenen.

Circa 15 kilo per tray.

Deze displaydoos bestaat uit één stuk karton en is eenvoudig met de hand in elkaar te vouwen.

Wij hebben alle druktechnieken in huis: van flexo en offset tot digitale druk. Hierdoor kunnen we moeiteloos de perfecte uitstraling vinden die aansluit bij uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, niet voor niets zijn wij dé golfkartonspecialist. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Golfkarton is recyclebaar wat het duurzaam verpakkingsmateriaal maakt. Door karton en papier te recyclen is er minder energie nodig voor de productie van nieuw karton. De houtvezels die in het karton worden verwerkt kunnen volgens de laatste onderzoeken tot wel 25 keer worden gerecycled.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!