Autolock dozen

Autolock dozen (ook wel speedboxen genoemd) zijn zeer snel in elkaar te vouwen. Het voorvouwen van Amerikaanse vouwdozen kost veel tijd. Tijd die wij vaak niet hebben. Dan zijn autolock dozen de juiste oplossing! Wij maken dozen met autolock bodems die op 3-punten zijn voorgelijmd of die op 4 punten vastzitten. Binnen een handomdraai is de doos klaar voor gebruik. Hierdoor bespaart u veel tijd bij het inpakken van uw producten!

Een goed passende autolock doos is maatwerk

Een goed passende autolock doos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte verpakking de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard autolock dozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw dozen in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen uw autolock dozen bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!