Autolock dozen

Autolock dozen (ook wel speedboxen genoemd) zijn zeer snel in elkaar te vouwen. Het vouwen en tapen van Amerikaanse vouwdozen kost veel tijd. Tijd die wij vaak niet hebben. Dan zijn autolock dozen de juiste oplossing! Wij maken dozen met autolock bodems die op 3-punten zijn voorgelijmd of die op 4 punten vastzitten. Binnen een handomdraai is de doos klaar voor gebruik. Hierdoor bespaart u veel tijd bij het inpakken van uw producten!

Snel uw autolock dozen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Het automatisch verlijmen van autolock dozen in de fabriek

Een goed passende autolock doos is maatwerk

Een goed passende autolock doos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte verpakking de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard autolock dozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Autolock verzenddozen

De autolock constructie kan ook uitstekend ingezet worden voor het verzenden van pakketjes. Aan webshops leveren wij speciale doosconstructies waarbij de doos voorzien is van een ritsopening, ook wel tearstrip, voor het eenvoudig openen van het pakket. Indien gewenst kunnen we ook een retour plakstrip toevoegen zodat de ontvanger het pakketje eenvoudig dicht kan plakken als (een deel van) de producten geretourneerd worden.

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

  Onze werkwijze

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!