Kartonnen dozen

Wilt u binnenkort nieuwe kartonnen dozen aanschaffen voor uw assortiment of product? Dan staan wij van EBC Golfkarton voor u klaar. Fysieke promotiematerialen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit, dat weten wij maar al te goed. Juist daarom staan wij voor u klaar als het gaat om het ontwerpen, produceren en het leveren van kartonnen dozen. Bij ons kunt u al terecht voor één enkele oplage. Wilt u producten in een dozijn of meervoud bestellen? Geen enkel probleem, bij EBC Golfkarton zorgen wij dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Of het nu een relatief kleine speler of grootverbruiker betreft. Wij staan voor een persoonlijke aanpak!
kartonnen dozen

Promoot uw merk met kartonnen dozen van EBC Golfkarton

Het maken van fysieke promotiematerialen zoals bedrukte kartonnen dozen, is waar wij goed in zijn. Tegenwoordig doet iedereen de aankopen online, echter is het product met verpakking de doorslaggevende factor. Juist daarom zijn fysieke promotiematerialen belangrijker dan ooit. Stel dat u een actie opstart, dan is het erg belangrijk dat uw producten opvallen. Met onze kartonnen dozen kunt u ervoor zorgen dat dit daadwerkelijk het geval is. Met een prachtige bedrukking trekt u de aandacht. Ook hebben wij veel verschillende kartonnen dozen met verschillende indelingen en maatvoeringen.

Ontzorging van A tot B

Voordat uw dozen als promotiemiddel in de winkel verschijnen, dient er nog een hoop werk verzet te worden. Zo dient er goed nagedacht te worden over het doel van de actie, wie de doelgroep is en hoe de kartonnen doos eruit moet komen te zien. Mocht u hulp nodig hebben bij het totale proces dan staat onze gespecialiseerde ontwikkelingsafdeling voor u klaar. Echter bent u degene die de teugels in handen heeft en zetten onze specialisten u volledig in uw kracht. Heeft u advies nodig? Dan staan wij voor u klaar.

Professionele ondersteuning

U heeft ongetwijfeld al gelezen dat wij voor u klaarstaan en dat wij u van advies kunnen voorzien. Echter staan wij op nog veel meer vlakken voor u klaar. Zo zijn er bepaalde fases in het proces waarbij u ongetwijfeld een expert voor nodig heeft of professionele ondersteuning kunt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld mooie kartonnen dozen op onze website voorbij zien komen? Dan is het wel zo belangrijk dat deze verpakking uw product kan dragen.

Het is tenslotte bijzonder vervelend als tijdens de campagne of actieperiode blijkt dat uw producten te zwaar zijn voor de verpakking? Om ervoor te zorgen dat u precies weet welke producten u vanuit praktisch oogpunt aan kunt schaffen, vindt u de nodige additionele informatie bij onze producten. Zo zullen wij te allen tijde aangeven wat de draagkracht van het product is. Vindt u het lastig om te bepalen welke kartonnen dozen voor uw product of productassortiment geschikt zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken met u mee en helpen u graag verder.

pre-glued-boxes-fefco-0774

Kartonnen dozen op maat

Heeft u mooie kartonnen dozen gezien, maar bent u tot de conclusie gekomen dat deze kartonnen dozen te groot of juist te klein zijn? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook maatwerk. U kunt aangeven welk formaat u nodig heeft en wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de producten perfect in de doos passen. Heeft u slechts een enkele of meerdere varianten nodig voor een presentatie of demonstratie? Geen probleem, dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Eco-look golfkartonnen dozen

Wij staan voor u klaar!

Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u persoonlijk contact? Bezoek dan onze contactpagina. Hier kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur online en telefonisch uitstekend bereikbaar. Wij staan voor u klaar en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

personeelsuitje-ebc-golfkarton-