Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Het aanbod van aanbieders van kartonnen dozen is groot. De één biedt alleen dozen aan in standaard formaten, de ander levert alleen enkelgolf dozen. De één kan alleen uw doos bedrukken in één kleur, terwijl een ander alleen full color bedrukt. Veel verschillende aanbieders die allemaal ergens goed in zijn. Zo blijft u schakelen tussen verschillende leveranciers. 

Wij zijn een combinatie van al deze aanbieders, daardoor compleet in ons aanbod. Elke druktechniek, elke verpakking, elke doosconstructie in golfkarton bieden wij aan. Want uw verpakking verdient geen beperking, maar een optimale oplossing bij EBC Golfkarton. 

Wat betekent dat voor u? Eén adres voor al uw kartonnen dozen. Van specifieke supermarkt trays (Shelf Ready Packaging) tot bedrukte Amerikaanse vouwdozen. Van een kleine afname tot bestellingen van dozen die geleverd worden met vrachtwagens vol. Maar met één gelijke voorwaarde; altijd gemaakt van golfkarton. Niet voor niets noemen wij onszelf de golfkartonspecialist. 

Vakkundige kennis is vereist om de meest optimale verpakking bij het product te vinden, eventueel met een aanpassing in de doosconstructie. Er zijn veel factoren die bepalen of uw dozen stevig genoeg zijn om te stapelen of producten te vervoeren van A naar B. Onze verpakkingsontwerpers hebben de kennis en ervaring die nodig is. Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ontwerpen zij uw bedrukte dozen naar wens.

Tegelijkertijd voorzien wij u vrijblijvend van verpakkingsadvies. Deze factoren plus de mogelijkheden binnen én buiten onze productiehal is onze succesformule.

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Hulp nodig bij de keuze voor uw kartonnen dozen?
Verzenddozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken van full color tot
enkel logo druk of een
aantal symbolen (offset, HQP, digitaal, flexo)

Kartonnen dozen

Van Amerikaanse vouwdozen tot Shelf Ready Packaging; alle
doosconstructies in golfkarton mogelijk

Verzenddozen

Uw dozen testen
en beoordelen met
prototypes

bedrukte dozen

Kartonnen dozen met
de beste kwaliteit
tegen de laagste prijs

De bedrukking op uw kartonnen doos is uw visitekaartje. Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij uw kartonnen dozen bedrukken in prachtige full color kleuren tot enkel logo druk of een aantal symbolen. Zowel digitaal als flexodruk, HQP (High quality print) en offset bieden wij aan. Dat betekent dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen.

Vakkennis over golfkarton is essentieel bij de ontwikkeling van een nieuwe verpakking. Er zijn veel factoren die bepalen of uw dozen stevig genoeg zijn voor het dragen van uw product. De keuze voor de doosconstructie is daarbij het belangrijkste. Gelukkig hoeft u deze keuzes bij ons niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Wij begeleiden u van idee tot eindproduct.

Na het bespreken van uw verpakkingsvraag maakt ons team van verpakkingsontwerpers een (bedrukt) prototype om uw doos te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat de doos nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw doos net zo lang aan totdat u tevreden bent.

Naast productie in onze productiehal in Nederland, kijken wij verderOm het hoogst haalbare in kwaliteit te behalen tegen de laagste prijswerken wij samen met Europese partners. Elke partner heeft een eigen specialisme. Dat resulteert in prijsaanbiedingen die onder die van de concurrent liggenZonder in te leveren op kwaliteit.  

Op het internet vindt u veel verschillende dozen, bij ons de juiste.

Standaard doosconstructies of oplossingen op maat

In het onderstaande overzicht vindt u onze standaard doosconstructies. Zoekt u een oplossing op maat? Of wilt u iets toevoegen aan een standaard doos? Dan passen wij dat graag voor u aan. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling met een team van gekwalificeerde verpakkingsontwerpers vertalen uw wensen graag naar uw perfecte (bedrukte) verpakking.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het onderstaande contactformulier in: