Kartonnen dozen

Wilt u binnenkort nieuwe kartonnen dozen aanschaffen voor uw assortiment of product? Dan staan wij van EBC Golfkarton dag en nacht voor u klaar. Fysieke promotiematerialen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit en dat weten wij maar al te goed. Juist daarom staan wij voor u klaar als het gaat om het ontwerpen, produceren en het leveren van kartonnen dozen. Bij ons kunt u al terecht voor één enkele oplage. Wilt u producten in een dozijn of meervoud bestellen? Geen enkel probleem, bij EBC Golfkarton zorgen wij dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Of het nu een relatief kleine speler of grootverbruiker betreft. Wij staan voor een persoonlijke aanpak!

Promoot uw merk met kartonnen dozen van EBC Golfkarton

Het maken van fysieke promotiematerialen zoals bedrukte kartonnen dozen, dat is waar wij goed in zijn. Het is dan misschien wel zo dat veel mensen hun aankopen online doen, echter is het het fysieke product dat de consument zal moeten overtuigen. Juist daarom zijn fysieke promotiematerialen belangrijker dan ooit. Stel nu dat u een leuke kortingsactie op touw zet, dan is het erg belangrijk dat uw producten opvallen. Met onze kartonnen dozen kunt u ervoor zorgen dat dit daadwerkelijk het geval is. Zo hebben wij kartonnen dozen met verschillende indelingen en maatvoeringen.

Mocht u hier uw producten in plaatsen, dan is de kans groot dat veel mensen kennis gaan maken met uw product. Wij zorgen er namelijk voor dat uw producten op een positieve manier opvallen. Dit komt de naamsbekendheid van uw merk ten goede en dit is vervolgens weer van invloed op de verkoop van het product of de omzet van uw organisatie en sich. Bent u op zoek naar verpakkingen met uw logo of merknaam? Ga dan naar bedrukte dozen!

kartonnen dozen

Ontzorging van A naar B

De eindproducten zijn natuurlijk de kartonnen dozen die u bij EBC Golfkarton bestelt. Dit neemt niet weg dat hier een omvangrijk proces aan vooraf gaat. Voordat de dozen als promotiemiddel in de winkel verschijnen, dient er nog een hoop werk verzet te worden. Zo dient er goed nagedacht te worden over het doel van de actie, wie de doelgroep is en hoe de kartonnen doos eruit moet komen te zien.

Mocht u hulp nodig hebben bij het totale proces, dat begint met een kennismaking c.q. inventarisatie en eindigt met de oplevering en evaluatie van het eindproduct, dan staat onze gespecialiseerde ontwikkelingsafdeling voor u klaar. Echter bent u degene die de teugels in handen heeft en zetten onze specialisten u volledig in uw kracht. Heeft u advies nodig? Dan staan wij voor u klaar.

Ondersteuning van de hoogste plank

U heeft ongetwijfeld al gelezen dat wij voor u klaarstaan en dat wij u van advies kunnen voorzien. Echter staan wij op nog veel meer vlakken voor u klaar. Zo zijn er bepaalde fases in het proces waarbij u ongetwijfeld een expert voor nodig heeft of professionele ondersteuning kunt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld mooie kartonnen dozen op onze website voorbij zien komen? Dan is het wel zo belangrijk dat deze verpakking uw product kan dragen.

Het is tenslotte bijzonder vervelend als tijdens de campagne of actieperiode blijkt dat uw producten te zwaar zijn voor de verpakking? Om ervoor te zorgen dat u precies weet welke producten u vanuit praktisch oogpunt aan kunt schaffen, vindt u de nodige additionele informatie bij onze producten. Zo zullen wij te allen tijde aangeven wat de draagkracht van het product is. Vindt u het lastig om te bepalen welke kartonnen dozen voor uw product of productassortiment geschikt zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken met u mee en helpen u graag verder.

Kartonnen dozen op maat

Heeft u mooie kartonnen dozen gezien, maar bent u tot de conclusie gekomen dat deze kartonnen dozen te groot of juist te klein zijn? Treur dan niet langer! Wij leveren namelijk ook maatwerk. U kunt aangeven welk formaat u nodig heeft en wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de producten er dan ook daadwerkelijk komen. Heeft u slechts een enkele of meerdere varianten nodig voor een presentatie of demonstratie? Geen probleem, dit behoort ook tot de mogelijkheden.

kartonnen dozen

Van alle markten thuis

Wilt u een treffend beeld krijgen van de producten die wij aanbieden? Kijk dan eens naar ons werk op de website. Misschien komt u hier wel een product tegen dat perfect bij uw merk, product of uw campagne past. Kortom, hier kunt u een hoop inspiratie opdoen. Eén ding is zeker, er zijn meer dan voldoende producten waar u de spreekwoordelijke meetlat naast kunt liggen. Zo hebben wij inmiddels legio opdrachten succesvol afgerond. Ieder product is aan te passen en inmiddels weet u ongetwijfeld dat wij de producten ook op maat kunnen ontwerpen en produceren. Het maakt echter niet uit voor welke variant u kiest, wij leveren standaard topkwaliteit.

Wij staan de hele dag (& nacht) voor u klaar!

Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u dat iemand u ter woord staat? Bezoek dan onze contactpagina. Hier kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag online maar tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch uitstekend bereikbaar. Wij staan voor u klaar en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.