Bent u op zoek naar een leverancier voor uw kartonnen dozen?

Kartonnen dozen zijn veelzijdig inzetbaar, voor het vervoeren, opslaan of presenteren van uw product. Er zijn veel mogelijke kartonnen dozen constructies, waarvan de Amerikaanse Vouwdoos (Fefco 0201) de meest voorkomende is. Dit type kartonnen doos is eenvoudig te vervaardigen, ruimtebesparend door de plano levering en met behulp van tape snel te sluiten.

Het maken van de juiste kartonnen doos voor uw product is maatwerk

Een goede kartonnen verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw product de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten. We bespreken graag de mogelijkheden met u!

Uw kartonnen dozen bedrukt of onbedrukt

Bij sommige kartonnen verpakkingen, zoals een transportverpakking, staat functionaliteit voorop. Veel van deze verpakkingen gaan dan ook onbedrukt de deur uit. Wilt u opvallen tussen de andere verpakkingen en werken aan uw naamsbekendheid? Laat dan uw dozen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, website of merk van uw product.

Wilt u echt opvallen met uw kartonnen verpakking, bijvoorbeeld bij een displaydoos, dan speelt bedrukking natuurlijk een belangrijke rol. Naast Flexo druk, behoren offset, digitaal print en HQ print bij ons tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u uw verpakking tot aan fotorealistische kwaliteit bedrukken.

De voordelen van EBC Golfkarton als uw golfkartonleverancier:

Scherpe prijzen

Maatwerk in golfkartonnen verpakkingen

Van webshopdozen tot 4-punts verlijmde trays

Eén van de grootste ontwerpafdelingen van Nederland voor golfkartonnen verpakkingen

Enkele zijdes of de hele doos bedrukken (Flexo, offset, HQ print of digitaal)

Volledige ontzorging door onze accountmanagers actief in elke regio binnen de Benelux

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag gerust eens een offerte aan of plan een kennismaking in!

Onze unieke werkwijze voor het ontwerpen en produceren van kartonnen dozen

Waarom wij de juiste partner zijn voor het maken van uw kartonnen dozen? Wij zijn verpakkingsleverancier gespecialiseerd in golfkarton met een unieke werkwijze. Dankzij onze unieke werkwijze wordt u – en onze verpakkingsontwerpers  – niet langer belemmerd door beperkingen. Alle soorten, maten en type dozen ontwerpen en produceren wij.

Wij combineren namelijk onze eigen productielocatie met ons zorgvuldig gescreende partnernetwerk, dat toegang geeft tot een enorm aanbod aan de nieuwste stans-, snij- en drukmachines. Zo garanderen wij dat uw nieuw ontworpen verpakking altijd te produceren is. En dat is uniek in de markt!

Wij kennen de markt door en door en weten wat een kartonnen doos mag kosten. Door een berekening te maken met ons eigen gemaakte calculatiesysteem ontvangt u binnen een dag een offerte met concurrende prijzen. Dat scheelt tijd en geld.

wereldbol_small

Specialist in golfkarton

Of u nu een paar duizend verpakkingen per jaar gebruikt of wekelijks een vrachtwagen vol, wij staan voor u klaar. Om ons aanbod compleet te maken ontwikkelen en produceren wij naast verpakkingen ook displays en POS materialen van golfkarton.

checklist_small

Onze unieke werkwijze

Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk alle soorten en maten golfkartonnen verpakkingen op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling te ontwerpen en uiteindelijk te  produceren.

vergrootglas-01_small

Ruime keuze uit drukmogelijkheden

Laat uw verpakking aansluiten bij uw product
met ruime keuze tussen druktechnieken zoals flexo,
offset, high quality print, digitaal en
offset bedrukt op Sila Liner.

Hoe wij onze klanten helpen bij het oplossen van de verpakkingsvraag

PromoPlants planten geschenkverpakking

PromoPlants planten geschenkverpakking

Een plantje gepersonaliseerd met een logo of tekst als relatiegeschenk is nieuw in markt. De introductie van het idee en...
Meer informatie
Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Producten gericht op het topsegment van de markt verdienen een luxe verpakking. Maar waar dien je rekening mee te houden...
Meer informatie
Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Glaswerk is kwetsbaar. Over de verpakking moet goed nagedacht worden zodat het glaswerk heel aankomt op bestemming. Hoe verpak je...
Meer informatie

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze wereld is golfkarton en daar zijn wij goed in. Wij beleven plezier in het creëren van de juiste kartonnen doos of display en het optimaal bedienen van onze klanten. Dat wij met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen, maar het is nu aan u om dit te ervaren. Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.