Verpakkingen en displays van golfkarton met de eco-look 

Consumenten kiezen tegenwoordig steeds meer voor biologische, organische en natuurlijke producten. Zo verdubbelde supermarkt Lidl in twee jaar tijd het aantal biologische producten in de schappen en biedt Albert Heijn inmiddels ruim 1.000 biologische alternatieven aan. Speciaal voor deze trend bieden wij de eco-look aan; bedrukte en onbedrukte verpakkingen en displays gemaakt van bruin karton. Voor bedrukte verpakkingen hebben wij de Sila Liner, een speciale bruine papiersoort die wij verwerken om de mooiste offset bedrukte verpakkingen van te maken. Het papier draagt tevens het FSC® keurmerk. 

De eco-look wordt gecreëerd met bruin papier

Golfkarton is zeer geschikt voor het maken van verpakkingen en displays met een prachtige eco-look. Een verpakking of display met de eco-look wordt gecreëerd met bruin papier, bedrukt of onbedrukt. Met name bij biologische, organische en natuurlijke producten sluit de eco-look perfect aan. Uw verpakkingen en displays dragen bij aan uw milieuvriendelijke imago, net als uw producten.

Golfkarton is één van de meest duurzame verpakkingsmaterialen

Golfkarton is één van de meest duurzame materialen voor verpakkingen en displays op de markt. Golfkarton bestaat namelijk alleen uit natuurlijke grondstoffen (houtpulp, zetmeellijm en tot 80% – 100% aan gerecycled papier) en is hierdoor 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Buiten dat golfkarton dus een milieuvriendelijke uitstraling geeft, is het materiaal tegelijkertijd ook milieuvriendelijk.

Creeër de perfecte eco-look met Sila Liner

Speciaal voor uw bedrukte verpakkingen en displays hebben wij de Sila Liner; een speciale bruine papiersoort die wij verwerken om de mooiste offset bedrukte verpakkingen van te maken. Sila Liner is te vergelijken met kraftpapier. Een bruine papiersoort met lange houtvezels, waardoor het beter bestand is tegen vocht en minder snel scheurt. Bedrukken op de Sila Liner creëert een prachtige eco-look. Sila Liner is ook ideaal voor golfkartonnen verpakkingen die de koeling in gaan. Daarnaast draagt het papier het FSC® keurmerk, een keurmerk voor het behoud van bossen wereldwijd.

 – Versterk uw milieuvriendelijke imago en laat uw verpakkingen en displays aansluiten bij uw natuurlijke producten. Wij zijn uw partner op het gebied van eco-look verpakkingen.

Het FSC® keurmerk beschermt het behoud van bossen wereldwijd

Eén van de meest bekende keurmerken voor verantwoord bosbeheer is de Forest Stewardship Council (FSC). Het inkopen van FSC® gecertificeerde producten draagt bij aan het duurzaam ondernemen door uw organisatie. Ook wij leveren verpakkingen met het FSC® keurmerk, bijvoorbeeld de Sila Liner. Daarnaast werken wij uitsluitend met productiepartners die in het bezit zijn van milieucertificaten.

FSC certificering

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw eco-look verpakkingen en displays

Wij ontwerpen, produceren en leveren al uw gewenste golfkartonnen verpakkingen op maat. Van eenvoudige bruine transportverpakkingen tot bedrukte presentatiedozen. Onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw biologische product te voorzien van de beste verpakking.

Stuur een e-mail naar naar info@ebc-golfkarton.nl of bereik ons telefonisch op nummer 0174 – 648 235. U kunt ook het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij helpen u graag!