Palmendozen: tijd voor een nieuwe bedrukking!

palmendoos - EBC Golfkarton

Palmendozen: tijd voor een nieuwe bedrukking!

Al 10 jaar mogen wij een prachtige palmendoos leveren aan Kwekerij G. Verkade B.V. Zij zijn gespecialiseerd in het kweken van de Cocospalm. Deze palmen worden o.a. verkocht aan LIDL Duitsland.

De afgelopen jaren hebben er een aantal veranderingen plaatsgevonden op het gebied van productietechnieken, met name de bedrukkingsmogelijkheden. Kwekerij G. Verkade B.V. heeft gekozen voor een offset bedrukking i.p.v. de vertrouwde preprint techniek. Daarbij hebben ze meteen gekozen voor een nieuwe, frisse bedrukking.

De bedrukking is opgefrist met nieuwe tropische foto’s en een ander lettertype. De golfsoort is aangepast zodat er geen wasbord effect ontstaat (het effect van zichtbare lijnen van het karton door de bedrukking heen).

De nieuwe palmendozen zijn kort geleden in gebruik genomen. Het hele magazijn staat er vol mee en dat levert mooie plaatjes op. De eigenaar is heel enthousiast over de nieuwe dozen:

‘De nieuwe bedrukking past helemaal bij deze tijd. De palmen zullen nu nog meer opvallen in de winkels! Voordat de palmen in de winkels staan, gaat er minimaal 7 maanden kweektijd overheen. Daar hoort een verpakking bij die het product beschermt tijdens transport en laat opvallen in de winkel. Deze voldoen aan alle wensen!’.
– Arthur van Tol 

palmendoos - EBC Golfkarton

Wilt u ook verschillende bedrukkingsmogelijkheden onderzoeken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.