Ons aandeel in uw product

Specialist in golfkartonnen verpakkingen

Primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen
Verpakkingen bedrukken

Offsetdruk / Digitaal bedrukt / Flexodruk / High Quality Print

Verpakkingen op maat

Altijd op maat gemaakt

Specialist in golfkarton

Onze bedrijfsnaam zegt het al. Onze wereld is golfkartonEen boeiendeduurzame en veelzijdige wereld. Veelzijdig en boeiend omdat elke doos, verpakking of display die wij maken weer anders isDaarnaast is golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Dat maakt golfkarton één van de meest duurzame verpakkingsmaterialen ter wereld 

Elke druktechniek, elke verpakking, elke doos in golfkarton bieden wij aan. Wat betekent dat voor u? Nog maar één adres voor al uw bedrukte en onbedrukte verpakkingen. Van standaard vouwdozen tot Shelf Ready Packaging op maat. Van een kleine afname tot vrachtwagens vol. Maar met één gelijke voorwaarde; altijd gemaakt van golfkarton.  

Maatwerk

Het aanbod van golfkartonnen verpakkingen op het internet is groot. Maar is een standaard verpakking voor uw product wel de juiste oplossing? Bij EBC Golfkarton zijn wij gespecialiseerd in het maken van oplossingen op maat. Dat doen wij met vakmanschap en veel enthousiasme 

Innovatie en ontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat bewijst onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Er zijn talloze factoren die bepalen of uw verpakking of display voldoende beschermt en presenteert. Gelukkig hoeft u daar niet over na te denkenonze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Ons team begeleidt u van idee tot eindproduct. 

golfkarton
golfkarton

Compleet

Vakkundige kennis over golfkarton, onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling en het combineren van mogelijkheden binnen én buiten onze productiehal is onze succesformule. De mogelijkheden met golfkarton zijn eindeloos. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Daarom kijken wij verder dan onze neus lang is. Dat zorgt ervoor dat wij net iets meer kunnen dan een ander in ons vakgebied. 

Met onze creativiteit en unieke werkwijze verleggen wij grenzen in de mogelijkheden met golfkarton. Dat resulteert in prijsaanbiedingen die onder die van de concurrent liggenZonder in te leveren op kwaliteit. Niet voor niet noemen wij onszelf de golfkartonspecialist. Het is aan u om dit te ervaren. 

Ons aandeel in uw product

”Onze mogelijkheden met golfkarton zijn eindeloos. Niet voor niets noemen wij onszelf de golfkarton specialist.”

Vakkundige kennis over golfkarton, onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling en het combineren van mogelijkheden binnen én buiten onze productiehal is onze succesformule. Dat zorgt ervoor dat wij net iets meer kunnen dan een ander in ons vakgebied.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking?