PromoPlants planten verpakking

Een creatieve planten geschenkverpakking voor een origineel product

De populariteit van groene planten is de laatste jaren enorm gegroeid. Een woonkamer of kantoor zonder groen is niet meer denkbaar. Veel groene planten hebben een luchtzuiverende werking en wie wordt er nu niet blij van een plant als cadeau? Met PromoPlants geeft u het meest persoonlijke planten geschenk dat er is. Zij personaliseren namelijk de bloemen en planten (vers van de kweker) met een logo of tekst. Hoe origineel is dat!

Bij zo’n origineel product hoort een creatieve planten verpakking. Een creatieve planten verpakking die de plant beschermt en tegelijkertijd mooi presenteert.

Voor meer informatie over PromoPlants, ga naar de website:

PromoPlants_cutom made design 2

Een relatiegeschenk waarbij je een plantje geeft die gepersonaliseerd is met een logo of tekst is nieuw in markt. De introductie van ons idee en de planten zelf moesten dan ook pakkend en representatief gepresenteerd worden.

Bij een groen geschenk hoort natuurlijk een ”groene” verpakking. De keuze was dan ook snel gemaakt om voor karton te kiezen als verpakkingsmateriaal. Daarbij kozen wij voor FSC® gecertificeerd golfkarton. Dankzij FSC-certificering houden we wereldwijd de bossen in stand. Met FSC weten we zeker dat de grondstoffen voor het maken van golfkarton voor het maken van onze verpakkingen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen in plaats van uit de illegale houtkap.

Perry Grootscholten
PromoPlants

Meer over de planten geschenkverpakking

Tijdens de ontwikkelingsfase van de verpakking voor PromoPlants begonnen we met een leeg tekenvel. De verpakkingswensen? Een creatieve en beschermende verpakking.

Om de bescherming optimaal te maken is er gekozen voor een autolock bodemconstructie. Dat geeft stevigheid én zekerheid dat de plant er niet aan de onderkant uit kan vallen. Een autolock bodem vouw je in één beweging in elkaar, zonder gebruik te maken van tape.

Om de planten verpakking een mooie uitstraling te geven en de zichtbaarheid van de plant te verhogen, is er aan beide zijkanten een uitsnede gemaakt. De inlay die op de bodem van de verpakking rust zorgt voor extra stabiliteit. Zo weten we zeker dat het geschenk intact aankomt bij de ontvanger.

De voordelen die PromoPlant ervaart door de samenwerking met EBC Golfkarton:

Binnen enkele dagen een proefsample van de verpakking beschikbaar

Scherpe prijzen

Ontwerp en productie bij één leverancier

Creatief ontwerp

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs!

ons team fotos website (4) (1)

Saskia Breggeman

EINDE KLANTCASE

Vond u deze klantcase interessant?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van alle klantcases, blogs en het laatste nieuws.

Lees meer klantcases