Een secundaire golfkartonnen verpakking leent zich perfect voor het transporteren en verkopen van vlees, vis en gevogelte. Of het nu gaat om een vlees verpakking voor in het diepvriesvak of een schapklare tray geschikt voor de koelvitrines, wij hebben kennis en ervaring om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen en produceren.

Secundaire verpakkingen van duurzaam golfkarton voor gekoelde en houdbare producten van vis, vlees of gevogelte

Momenteel zijn er al vele voedselproducenten die werken met secundaire verpakkingen van golfkarton. Er zijn dan ook grote voordelen te noemen t.o.v. de ook veel gebruikte plastic (CBL) kratten:
Bij het gebruik van golfkartonnen dozen komt geen ingewikkeld retoursysteem en administratie voor het statiegeld aan te pas. De doos wordt na gebruik simpelweg bij het oud papier ingeleverd waarna de doos gerecycled wordt tot nieuw papier.
Er is geen reiniging nodig, u gebruikt voor elk product een nieuwe, schone doos. Daarnaast is golfkarton op zichzelf al een zeer hygiënisch verpakkingsmateriaal. De grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van dozen, bereiken tijdens het productieproces meerdere keren temperaturen boven de 100°C waardoor mogelijke bacteriën worden gedood.
– De dozen worden op maat gemaakt zodat er geen onnodige lege ruimte ontstaat tijdens opslag en transport en de juiste kwaliteit bij het juiste product kan worden gekozen.
Een golfkartonnen verpakking is bedrukbaar, bijvoorbeeld met uw logo en in uw huisstijl, zodat uw product opvalt tussen de andere producten.

Vlees verpakking

Vis verpakking

Verpakkingen van golfkarton voor de retail

Shelf Ready Packaging voor een nette winkel presentatie

Verpakkingen van golfkarton voor horeca en groothandel

Opvallend bedrukte vlees, gevogelte of vis verpakkingen

Laat uw product opvallen in het schap tussen alle andere producten. Bijvoorbeeld in een displaydoos, een stapelbare supermarkt tray of een Shelf Ready Packaging (SRP). SRP zijn speciaal ontwikkeld om producten vanaf de pallet in het schap te zetten, zonder alles helemaal uit te moeten pakken. Dat is praktisch, geeft een nette winkelpresentatie en bespaart het winkelpersoneel tijd.

U bent trots op uw product. Een stevige en mooi vormgegeven doos vergroot de kans dat een potentiële klant voor uw product kiest. Gebruik bijvoorbeeld bruin kraft karton voor een duurzame, ambachtelijke uitstraling. Of een full color bedrukking in offset of HQ Print voor een opvallende presentatie.

Klant als uitgangspunt

Wij produceren en ontwerpen met veel enthousiasme verpakkingen van golfkarton voor vleesverwerkende bedrijven in Nederland. De eisen en wensen van onze klanten vormen daarbij ons uitgangspunt. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van golfkarton en onze kennis van de papiermarkt, weten we wat er mogelijk is. Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van golfkarton.

Voedselveilige verpakkingen

Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat verpakkingen bescherming en de juiste voedselhygiëne normen bieden. Golfkarton is een zeer hygiënisch verpakkingsmateriaal. De grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van dozen, bereiken tijdens het productieproces meerdere keren temperaturen boven de 100°C waardoor mogelijke bacteriën worden gedood.

Daarnaast  beschikken wij over de vereiste certificaten die garanderen dat productie volgens strenge hygiënenormen hebben plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze afnemers in de (voedingsmiddelen‐) industrie zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Niet gevonden wat u zocht?

U weet alles over uw product, wij van golfkarton. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw product. Liever een persoonlijke afspraak? Eén van onze vertegenwoordigers komt graag langs om uw verpakkingsvraag te inventariseren.