verzenddozen

Verzenddozen op maat

Verzenddozen kunnen van grote invloed zijn op de logistiek van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om de juiste verzenddozen voor uw bedrijf te vinden. Er zijn vele verschillende constructies, bijvoorbeeld verzenddozen met handige sluit- en retour strips voor webshops of een eenvoudige amerikaanse vouwdoos. De amerikaanse vouwdoos plakt u dicht met behulp van plakband.

Als u iets wilt verzenden, maakt u uiteraard graag indruk met de verpakking. Verzenddozen kunt u laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo of in de huisstijl van uw bedrijf. Bovendien komen bedrukte verzenddozen de professionele uitstraling van uw bedrijf ten goede. Heeft u een ontwerp of idee in gedachten en wilt u graag advies over de mogelijkheden? Stel ons verkoopteam al uw vragen.

Een goed passende verzenddoos is maatwerk

Een goed passende verzenddoos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie moet uw bedrukte verzenddoos opvallen tussen de rest en een cadeautje zijn om uit te pakken! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw verpakkingen in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen uw verzenddozen op maat bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!