verzenddozen

Verzenddozen op maat

Verzenddozen kunnen van grote invloed zijn op het imago van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om de juiste verzenddozen voor uw bedrijf te vinden. Er zijn vele verschillende constructies, bijvoorbeeld verzenddozen met handige sluit- en retour strips voor webshops of een eenvoudige Amerikaanse vouwdoos die u dichttapet met behulp van plakband.

Als u iets wilt verzenden, maakt u uiteraard graag indruk met de verpakking. Verzenddozen kunt u laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo of in de huisstijl van uw bedrijf. Bovendien komen bedrukte verzenddozen de professionele uitstraling van uw bedrijf ten goede. Heeft u een ontwerp of idee in gedachten en wilt u graag advies over de mogelijkheden? Stel ons verkoopteam al uw vragen.

Snel uw verpakkingen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Een goed passende verzenddoos is maatwerk

Een goed passende verzenddoos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie moet uw bedrukte verzenddoos opvallen tussen de rest en een cadeautje zijn om uit te pakken! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

Onze werkwijze

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!