Oplossing op maat

Van schets tot eindproduct

Bij EBC Golfkarton zijn we gespecialiseerd in het maken van oplossingen op maat. Dat doen wij met vakmanschap, ervaring en veel enthousiasme. Innovatie en ontwikkeling staan hoog in ons vaandel. Dat bewijst onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Onze verpakkingsontwerpers zijn gespecialiseerd in de werkingen en de mogelijkheden van golfkarton. Het ontwerpen van een retail verpakking tot een winkeldisplay in de vorm van een stoomboot. Wij gaan elke uitdaging aan. Niet voor niets noemen wij onszelf de golfkartonexpert.  

Uw ideeën worden werkelijkheid op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling

verzenddozen

Laat onze vakkennis voor u werken

Verzenddozen

Beoordeel uw verpakking met een prototype

Verzenddozen bedrukken

Vind de juiste uitstraling voor uw verpakking met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bedrukken

Op onze ontwikkelingsafdeling krijgen ideeën de kans om uit te groeien tot een volwaardig eindproduct. Met de juiste software voor het ontwerpen van de stanstekening, het maken van 3D beelden en het plotten van tastbare prototypes zorgen wij voor een passende verpakking of display. Daarna worden de definitieve productiebestanden voorbereid – zoals de stanstekening en de HR printfiles – zodat de productie gestart kan worden.

Vakkennis over golfkarton is essentieel bij de ontwikkeling van een nieuwe verpakking of display. Er zijn veel factoren die bepalen of de constructie stevig genoeg is en uw product voldoende kan beschermen van A naar B. Gelukkig hoeft u deze keuzes bij ons niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Wij begeleiden u van idee tot eindproduct.

Ons team van verpakkingsontwerpers maken meerdere prototypes om uw verpakking of display te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat het product nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw verpakking net zo lang aan totdat u tevreden bent.

Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij vrijwel alle druktechnieken op golfkarton aanbieden. Van offsetdruk, flexodruk, High Quality Print tot digitaal bedrukt. Dat betekent dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen en displays.

Zoekt u een oplossing op maat?

Kom met ons in contact via de telefoon, de chat of vul het onderstaande contactformulier in en vertel ons uw ideeën!

0174 - 648 235