Kartonnen trays

In vele sectoren bruikbaar

Kartonnen trays zijn er in diverse constructies en in vele sectoren bruikbaar. Opzettrays worden gebruikt in de AGF-sector en trays met stapelrand of stapelnokken voor verkoop van producten in supermarkten of om producten in op te slaan in het magazijn.

Stapelbare trays

Trays met stapelnokjes of trottoirbanden zijn stapelbaar. Geef ons het gewenste te dragen gewicht door en wij zoeken de juiste tray erbij. Stapel zo hoog als u wilt. Bespaar tegelijkertijd op ruimte in het magazijn of in de winkel.

Opzettrays

Een opzettray wordt plat aangeleverd zodat u de trays in uw verpakkingsmachine kunt gebruiken om uw producten in te pakken. Opzet trays zijn handig in gebruik en verpakken uw producten snel en netjes.

Snel uw trays in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Een goed passende tray is maatwerk

Een goed passende tray is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie moet uw tray de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard trays op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Sterk in grote volumes

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

  Onze werkwijze

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!