Kartonnen trays

In vele sectoren bruikbaar

Kartonnen trays zijn er in diverse constructies en in vele sectoren bruikbaar. Opzettrays worden gebruikt in de AGF-sector en trays met stapelrand of stapelnokken voor verkoop van producten in supermarkten of om producten in op te slaan in het magazijn.

Stapelbare trays

Trays met stapelnokjes of trottoirbanden zijn stapelbaar. Geef ons het gewenste te dragen gewicht door en wij zoeken de juiste tray erbij. Stapel zo hoog als u wilt. Bespaar tegelijkertijd op ruimte in het magazijn of in de winkel.

Opzettrays 

Een opzettray wordt plat aangeleverd zodat u de trays in uw verpakkingsmachine kunt gebruiken om uw producten in te pakken. Opzet trays zijn handig in gebruik en verpakken uw producten snel en netjes.

Een goed passende tray is maatwerk

Een goed passende tray is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie moet uw tray de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard trays op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw trays in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen trays van golfkarton bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!