De juiste retail verpakkingen van golfkarton zijn stevig, ogen aantrekkelijk en stimuleren de verkoop van uw product. 

Retail verpakkingen

Retail verpakkingen zijn meer dan functionele omhulsels. Naast informeren, beschermen, bundelen en zorgen voor een langere houdbaarheid geven verpakkingen signalen aan de consument. Signalen over de merkidentiteit, de marketing rondom het product, de merkwaarden en het al dan niet duurzame karakter van het bedrijf.

De verpakking beïnvloed de keuze van de consument 
Verpakkingen hebben invloed op de keuze die een consument maakt. Daarbij speelt de presentatie van uw product in de verpakking en de bedrukking op de doos de grootste rol. Retail verpakkingen die aansluiten bij uw product en merkwaarden, dragen bij aan een sterke merkbeleving en betere verkoopcijfers.

Shelf Ready Packaging voor een nette winkel presentatie

De Shelf Ready Packaging, ookwel SRP verpakking of Retail Ready Packaging genoemd; een combinatie tussen een transport- en presentatie verpakking. Deze verpakkingen zijn speciaal ontwikkeld om producten vanaf de pallet in het schap te zetten, zonder alles helemaal uit te hoeven pakken.

De SRP-verpakking is door een bedrukking op de doos te plaatsen meteen uw visitekaartje en zorgt voor een betere zichtbaarheid in het schap. Klanten zullen uw product sneller herkennen of zich kunnen identificeren met uw merkwaarden, waardoor impulsaankopen zullen toenemen.

Klant als uitgangspunt

Wij produceren en ontwerpen met veel enthousiasme verpakkingen van golfkarton voor verschillende food bedrijven in Nederland. De eisen en wensen van onze klanten vormen daarbij ons uitgangspunt. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van golfkarton en onze kennis van de papiermarkt, weten we wat er mogelijk is. Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van golfkarton.

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

Verpakkingen geproduceerd voor klanten actief binnen uw sector

Niet gevonden wat u zocht?

U weet alles over uw product, wij van golfkarton. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw product. Liever een persoonlijke afspraak? Eén van onze vertegenwoordigers komt graag langs om uw verpakkingsvraag te inventariseren