palletplaten

Palletplaten

Wilt u het schuiven van ladingen in de vrachtwagen tegengaan? Dan zijn pallet platen een goedkope oplossing en zeer effectief. Pallet platen dragen bij aan meer stabiliteit bij het afstapelen van producten op pallets, door deze te gebruiken als tussenlegvellen. De pallet platen worden gemaakt van allerlei verschillende diktes golfkarton.

Pallet platen worden ook vaak ingezet als afdekvel. Dit voorkomt schade aan uw product door houtsplinters, vuil en vocht. Dit voorkomt schade aan u product tijdens het insnoeren. Kartonnen pallet platen zijn hierdoor een goedkoop alternatief voor houten afdekplaten.

Palletplaten uit voorraad geleverd

Wij hebben meerdere soorten en maten pallet platen die wij uit voorraad kunnen leveren. Informeer voor de mogelijkheden.

Snel uw palletplaten in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Uit voorraad geleverd

Snelle levertijden

Stevige palletplaten van B-golf

Specialistische kennis van golfkarton

Vul de gewenste formaten in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat! 

    Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

    Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?