Themaverpakkingen kerst

M&M’s doet het jaarlijks net zoals vele andere merken; een kerstverpakking voor het product uitbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een product verpakking, maar ook een display of een verzendverpakking in kerst thema.

Ook is het voor velen van u het moment om het cliënteel in het zonnetje te zetten, het moment voor een relatiegeschenk. Vele mooie wijnen worden in deze periode weggegeven. Nu brengt een fles niet de boodschap over die u voor ogen heeft. Een dankwoord in combinatie met uw bedrijfslogo zegt zoveel meer en daar speelt de verpakking een grote rol in. Hoe creatiever de verpakking, hoe persoonlijker het geschenk.

Verpakken met karton in elke gewenste vorm

Van een creatieve cadeauverpakking voor uw eindejaarsgeschenk, een webshopdoos met een feestelijke kerstbedrukking, een product verpakking of een display in kerst thema. Wij verpakken uw product in elke gewenste vorm. Daarbij hebben wij de optie om verpakkingen te stansen en te bedrukken in offset, flexo, digitaal of HQ print. Uiteraard kunnen we ook samen met u een nieuwe verpakking ontwerpen.

Snelheid, creativiteit en betrokkenheid onderscheiden ons van de rest

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur.

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling