Kerst verpakkingen

Op zoek naar kerst verpakkingen voor uw product(en) in kerstthema? Wij produceren en ontwikkelen onder andere kerstdozen, adventskalenders en drankverpakkingen van golfkarton. Past uw product niet in één van onze reeds bestaande ontwerpen? Dan maken wij de verpakking volledig op maat voor uw product.

Een veelgebruikte doosconstructie voor kerstdozen is de Amerikaanse vouwdoos. De doos bevat aan de boven- en onderzijde vier kleppen die gesloten kunnen worden met tape. Daarbij hebben wij de optie om kerstdozen te stansen en te bedrukken in offset, flexo, digitaal of HQ print.

Wij maken ook verpakkingen die afwijken van de standaard kerstdoos, zoals adventskalenders en drankverpakkingen. Kies voor een reeds bestaand ontwerp of laat uw verpakking volledig op maat maken voor uw product(en). Ons ontwerpteam staat te springen om aan de slag te gaan met uw project!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Sterk in grote volumes

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

    Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

    Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

    Snelheid, creativiteit en betrokkenheid onderscheiden ons van de rest

    Onze klanten waarderen ons voor onze snelheid. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij. Heeft u een spoed opdracht, heeft u een nieuw product, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of loopt u ergens tegen aan? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf!