Kaas verpakkingen 

Nederland, kaasland! 

Nederland is een echt kaasland. Jaarlijks eten wij ongeveer 20 kilo kaas (!) per persoon en wij maken het al zo’n drieduizend (!) jaar. De rest van de wereld heeft ook de mooie Nederlandse kazen ontdekt, dat bewijzen de indrukwekkende exportcijfers. Wij, bij EBC golfkarton, zorgen ervoor dat dit ambachtelijk product mooi kan worden ingepakt, want elke kaas verdient een perfecte verpakking.

Voor alle verschillende soorten en maten; kaas verpakkingen op maat

Al die verschillende kazen hebben bescherming én presentatie nodig. Wij maken de meest uiteenlopende kaas verpakkingen. Speciaal op maat gemaakt voor uw product en klant. Wilt u een nieuwe verpakking uitwerken? Ook dat kan. Wij staan bekend om onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling die allerlei soorten dozen en displays ontwerpt.

Kaas verpakkingen bedrukken

Zoekt u een verpakking met uitstraling, wij hebben elke druktechniek in huis om dit te verwezenlijken. Wij drukken op wit karton, maar ook op bruin karton met onze speciale bruine Sila Liner. Door de combinatie van een offset bedrukking op onze speciale bruine Sila Liner, kan de kaasverpakking de natuurlijke uitstraling krijgen die uw product verdient. Waar melkpakken nu van bruin karton gemaakt worden, is misschien nu de kaasverpakking een logische opvolger. Bent u de pionier in uw branche?

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

kaasverpakkingen_kaas_verpakking_kaas_karton_doos_ebc_golfkarton

  bron: uit de schappen van de lidl

SRP kaas verpakkingen

De SRP verpakking, ook wel Shelf Ready Packaging of Retail Ready Packaging genoemd is ideaal voor producten die in de supermarkt rechtstreeks uit de doos verkocht worden. De SRP is namelijk een combinatie tussen een transport- en presentatie verpakking. Ze zijn speciaal ontwikkeld om producten vanaf de pallet in het schap te zetten, zonder alles helemaal uit te moeten pakken. U hoeft uw product maar 1 keer in te pakken: de transportverpakking is tevens uw presentatiedoos. Vervolgens heeft het winkelpersoneel met slechts een eenvoudige handeling snel het schap gevuld.

Geschenkverpakkingen

Een geschenk verpakking voor kaas maakt het geven van uw cadeau exclusiever. Een mooie verpakking om een goede kaas zorgt voor extra klasse. Tevens kunnen wij uw kaas verpakking personaliseren. Ook in de kaaswinkel of in de supermarkt valt uw geschenkverpakking extra op door een prachtige bedrukte op maat gemaakte doos te ontwerpen. Wij maken uw cadeauverpakking volledig op maat, specifiek aangepast aan uw wensen.

Doos voor de export van kaas

Een kaas heeft bescherming nodig tijdens het transport. Of u nu exporteert binnen of buiten Europa, u wilt graag dat de kaas perfect en onbeschadigd aankomt. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Onze exportverpakking beschermt uw kaas aan alle kanten. Kies voor een bedrukte deksel voor extra uitstraling en marketing.