Geschenkdozen

Heeft u een cadeau dat u graag origineel en stevig wilt verpakken in golfkarton? Wij maken de meest uiteenlopende geschenkdozen. Speciaal op maat gemaakt voor uw personeel of uw klanten.

Een geschenkdoos maakt het geven van uw cadeau exclusiever. Een mooie verpakking om een goede wijn zorgt voor extra klasse. Tevens kunnen wij uw verpakking personaliseren.

Ook in de slijterij of in de supermarkt valt uw geschenkverpakking extra op door een prachtige bedrukte op maat gemaakte doos te ontwerpen. Wij maken uw cadeauverpakking volledig op maat, specifiek aangepast aan uw wensen.

Het maken van de juiste geschenkdozen is maatwerk

Een goed passende verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte verpakking de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw verpakkingen in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen uw geschenkdozen bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!