Doos met deksel

Losse deksel
Een doos met deksel bestaat meestal uit twee delen. Er zijn dozen met deksels die aan alle hoeken verlijmd zijn (4-punts verlijmd), maar er bestaan ook vouwconstructies. Vouwconstructies duren langer om in elkaar te zetten, maar bevatten wel dubbele wanden waardoor de verpakking steviger is. Verlijmde constructies zijn snel op te zetten.

Vaste deksel 
Maar de verpakking kan ook uit één deel bestaan. In dat geval spreken we over een doos met vaste deksel. Bijvoorbeeld de welbekende ”postdoos” (FEFCO 0427) of een autolock doos met een vaste deksel.

Een goed passende doos met deksel is maatwerk

Een goed passende verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw bedrukte verpakking de ster in het schap zijn! Daarom hebben wij geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw dozen met deksel in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen uw dozen bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!