Cadeaudozen

Als bedrijf geeft u uw personeel of uw klanten hoogstwaarschijnlijk wel eens een cadeau uit waardering. Verpak uw cadeau op een leuke en stevige manier in een golfkartonnen cadeau doos! Geef je bedrijfsimago een duurzaamheids-boost door het cadeau in een milieuvriendelijke golfkartonnen cadeaudoos te verpakken! 100% recyclebaar!

Creatief ontwerp voor uw cadeaudozen
Met golfkarton is veel mogelijk. Onze verpakkingsontwerpers denken graag mee voor een creatieve en stevige verpakking, passend bij uw cadeau en boodschap die u wilt overbrengen!

Het maken van de juiste cadeaudozen is maatwerk

Een goed passende cadeau doos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie van de verpakking, moet uw bedrukte cadeaudoos een feestje zijn om te geven! Daarom hebben wij geen standaard cadeaudozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

Snel uw cadeaudozen in huis hebben?

Wij staan bekend om onze snelheid bij alles wat we doen. Onze accountmanagers bevinden zich continu op de weg. Heeft u een spoed opdracht, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of heeft u een probleem dat u graag bespreekt? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur!

Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

Snelle levertijden

Specialistische kennis van golfkarton

Bedrukt of onbedrukt

Uitgebreide ontwerpafdeling

In slechts 4 eenvoudige stappen uw cadeaudozen bestellen

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!