Cadeaudozen

Als bedrijf geeft u uw personeel of uw klanten hoogstwaarschijnlijk wel eens een cadeau uit waardering. Verpak uw cadeau op een leuke en stevige manier in een golfkartonnen cadeau doos! Geef je bedrijfsimago een duurzaamheids-boost door het cadeau in een milieuvriendelijke golfkartonnen cadeaudoos te verpakken! 100% recyclebaar!

Creatief ontwerp voor uw cadeaudozen
Met golfkarton is veel mogelijk. Onze verpakkingsontwerpers denken graag mee voor een creatieve en stevige verpakking, passend bij uw cadeau en boodschap die u wilt overbrengen!

Snel uw cadeaudozen in huis hebben?

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van een nieuwe verpakkingen, het opstellen van offertes en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Het maken van de juiste cadeaudozen is maatwerk

Een goed passende cadeau doos is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om de presentatie van de verpakking, moet uw bedrukte cadeaudoos een feestje zijn om te geven! Daarom hebben wij geen standaard cadeaudozen op voorraad, maar maken alles op maat voor onze klanten (en nog snel en voordelig ook)!

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

Onze werkwijze

qode-np-item
1

Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

qode-np-item
2

Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

qode-np-item
3

Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

qode-np-item
4

Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!