Cadeaudozen

Wilt u uw product op een leuke manier verpakken zodat het een cadeautje wordt om weg te geven? Of zoekt u cadeaudozen voor producten die u bij elkaar wilt verpakken?

Wij maken verpakkingen van golfkarton voor de retail, maar ook bijvoorbeeld voor een persoonlijk (persooneels)geschenk. Verpak uw cadeau op een leuke en stevige manier in een golfkartonnen cadeau doos. Geef uw bedrijfsimago een duurzaamheids-boost door het cadeau in een milieuvriendelijke golfkartonnen cadeaudoos te verpakken. 100% recyclebaar!

Creatief ontwerp voor uw cadeaudozen
Met golfkarton is veel mogelijk. Onze verpakkingsontwerpers denken graag mee voor een creatieve en stevige verpakking, passend bij uw cadeau en boodschap die u wilt overbrengen.

Cadeaudozen voor drank en glaswerk

Glaswerk verpakken is een vak apart. Door het glaswerk niet met elkaar in aanraking te laten komen, verkleinen we de breekkans. Daarbij geldt ook hoe strakker de verpakking om het glaswerk, hoe steviger de verpakking is. Zo blijven de producten vastgeklemd zitten tijdens het transport en hebben zij geen mogelijkheid om te bewegen. Juist die beweging zorgt voor het mogelijk breken van glas.

Cadeaudozen voor glaswerk en drankflessen worden uitgewerkt op onze ontwerpafdeling. Deze afdeling bestaat uit technische verpakkingsontwerpers die de meest creatieve en functionele constructies uitwerken in golfkarton. De ontwerpers maken handgemaakte modellen van golfkarton om de passing te garanderen en de sterkte van de verpakking te testen.

Snelle service en scherpe prijsstelling

Klanten waarderen ons voor onze snelheid en scherpe prijsstelling. De ontwikkeling van nieuwe verpakkingen en een groot deel van de productiewerkzaamheden vinden plaats in eigen huis. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

100% golfkarton, 100% recyclebaar

Uitgebreide ontwerpafdeling en productiemogelijkheden

Sterk in grote volumes

Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset, HQ Print of digitaal

Scherpe prijsstelling

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Wij ontzorgen u op het gebied van golfkartonnen verpakkingen

  Onze werkwijze

  qode-np-item
  1

  Breng ons op de hoogte van uw verpakkingswensen

  qode-np-item
  2

  Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar ons scherpe prijsniveau

  qode-np-item
  3

  Uitwerking op onze uitgebreide ontwerpafdeling

  qode-np-item
  4

  Proefexemplaar akkoord? Dan starten wij de productie!