Corona preventie producten

De tijden zijn veranderd en we moeten met zijn alle wennen aan de 1,5 meter samenleving. Problemen waar ondernemingen tegen aan lopen vragen om oplossingen. Toewerken naar ‘het nieuwe normaal’ betekent onder andere nadenken over veilig met meerdere personen in één ruimte aanwezig zijn. Daar hebben wij twee corona preventie producten voor ontwikkeld.

1. Tussenscherm

2. Informatiezuil

Tussenscherm van golfkarton

Door de grote vraag zijn plexiglas kuchschermen op dit moment lastig te verkrijgen. Lange levertijden en hoge prijzen zijn het gevolg. Om op deze behoefte in te spelen, stellen wij onze variant beschikbaar. Een kuchscherm met vensters gemaakt van (hoe kan het ook anders) golfkarton!

Wilt u liever een kleinere variant of bijvoorbeeld een tussenscherm met meer vensters? Geen probleem, wij maken graag een tussenscherm  voor u op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Attendeer uw bezoekers

Attendeer uw bezoekers op de voorzorgsmaatregelen van het RIVM als zij uw winkel binnenstappen. De zuil heeft een driehoeksvorm zodat de maatregelen van alle kanten zichtbaar zijn. De hand met stopteken bovenop de zuil trekt meteen de aandacht van uw bezoekers.

Wilt u een grotere of kleinere zuil? Een zuil met uw eigen logo en/of in uw huisstijl bedrukt? Geen probleem, wij personaliseren de zuil graag voor u.

Prijzen en afmetingen

Prijzen en afmetingen

Bestellen

Bel 0174 – 648 235, stuur een email naar info@ebc-golfkarton.nl of vul onderstaand contactformulier in.