Retail verpakkingen zijn meer dan functionele omhulsels. Naast informeren, beschermen, bundelen en zorgen voor een langere houdbaarheid geven verpakkingen signalen aan de consument. Signalen over de merkidentiteit, de marketing rondom het product, de merkwaarden en het al dan niet duurzame karakter van het bedrijf.

Retail verpakkingen

Shelf Ready Packaging: Optimale bescherming en presentatie in de winkel

De Shelf Ready Packaging, ookwel SRP verpakking of Retail Ready Packaging genoemd; een combinatie tussen een transport- en presentatie verpakking. Deze verpakkingen zijn speciaal ontwikkeld om producten vanaf de pallet in het schap te zetten, zonder alles helemaal uit te hoeven pakken.

 

De SRP-verpakking is door een bedrukking op de doos te plaatsen meteen uw visitekaartje en zorgt voor een betere zichtbaarheid in het schap. Klanten zullen uw product sneller herkennen of zich kunnen identificeren met uw merkwaarden, waardoor impulsaankopen zullen toenemen.

De juiste retail verpakking is stevig, oogt aantrekkelijk en stimuleert de verkoop van uw product. 

Verpakkingen geproduceerd voor klanten actief binnen uw sector

Een afspraak maken of prijzen ontvangen voor uw Shelf Ready Packaging? Neem gerust contact met ons op!

  Wij hanteren een minimale ordergrootte van 3.000m² aan golfkarton. Het aantal stuks is daarmee afhankelijk van het gewenste formaat van de verpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

  Hoeveel besteedt uw bedrijf jaarlijks aan kartonnen verpakkingen?

  Alle dozen en verpakkingen op maat gemaakt

  Snelle levertijden

  Specialistische kennis van golfkarton

  Bedrukt of onbedrukt

  Uitgebreide ontwerpafdeling

  Klant als uitgangspunt

  Wij produceren en ontwerpen met veel enthousiasme verpakkingen van golfkarton voor verschillende food bedrijven in Nederland. De eisen en wensen van onze klanten vormen daarbij ons uitgangspunt. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van golfkarton en onze kennis van de papiermarkt, weten we wat er mogelijk is. Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van golfkarton.

  Niet gevonden wat u zocht?

  U weet alles over uw product, wij van golfkarton. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw product. Liever een persoonlijke afspraak? Eén van onze vertegenwoordigers komt graag langs om uw verpakkingsvraag te inventariseren