Werken bij EBC

Hallo toekomstige collega!

Een bevlogen en hecht team

Wij hebben een platte organisatie met een informele bedrijfscultuur. Ons team bestaat uit bevlogen, enthousiaste en creatieve medewerkers met een passie voor golfkarton. In grote lijnen telt ons bedrijf drie teams: productontwikkeling, sales en productie. Desondanks werken wij als één hecht team samen waarbij iedereen een essentieel onderdeel van het geheel vervult. Wij houden van een no-nonsense, hands-on mentaliteit waarbij creatieve ideeën en eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Niet alleen de klant maar ook de medewerker staat centraal

Bij ons staat niet alleen de klant centraal, maar ook de medewerker. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen, zodat het werkgeluk groeit. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid cursussen en webinars te volgen om nieuwe kennis op te doen. Daarnaast bieden wij een prettige en veilige werkomgeving, waarin we professioneel en met verantwoordelijkheidsgevoel werken.

personeelsuitje-ebc-golfkarton-

Openstaande vacatures

Bent u enthousiast geworden en wilt u deel uitmaken van ons bevlogen, creatieve en hechte team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze openstaande vacatures:

 

  • op dit moment zijn er geen openstaande vacatures 

PS. Wij staan altijd open voor nieuw (commercieel) talent. Stuur een open sollicitatie naar info@ebc-golfkarton.nl of bel ons op 0174 – 648 235!