Specialist in golfkarton

Over EBC

Ons aandeel in uw product
” Golfkarton heeft de toekomst. ”
   Edwin Boerlage – CBO bij EBC Golfkarton

”In 1988 ben ik begonnen in het golfkarton. Een branche die mij tot op de dag van vandaag nog steeds boeit. Dat komt omdat ons product en onze klanten zo veelzijdig zijn. Veelzijdig niet alleen in het materiaal en de mogelijkheden maar zeker ook in het gebruik. Elke doos, verpakking of display is weer anders en op maat gesneden. Daarnaast is golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Dat maakt golfkarton duurzaam, speciaal en boeiend. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakkings-of presentatieoplossing van golfkarton te ontwikkelen.”

Unieke werkwijze

Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakkings-of presentatieoplossing van golfkarton te ontwikkelen. Daarbij worden wij niet gehinderd door beperkingen maar omgeven door mogelijkheden.

Naast onze eigen ontwikkelingsafdeling en productiehal werken wij nauw samen met gekwalificeerde productiepartners in binnen- en buitenland. Dat maakt ons flexibel en groot in onze mogelijkheden om te bepalen waar uw verpakking het beste geproduceerd kan worden. Elke productiepartner van EBC heeft zijn eigen specialisme op het gebied van machines, kwaliteiten en/of bedrukkingen.

 

Snel schakelen

Snel schakelen door korte lijnen kenmerkt onze werkwijze. Werkzaamheden zoals verpakkingsontwikkeling, calculatie en productievoorbereiding vinden in huis plaats. Dat maakt ons snel in alles wat wij doen. Kwalitatief verpakkingsadvies, verpakkingsoplossingen en concurrerende offertes maken wij binnen een handomdraai.

 

Voordelen voor u

Onze kennis van de papiermarkt en onze nauwe samenwerking met onze Europese productiepartners is een succesvolle combinatie. Wij kennen de markt en weten wie welke soort verpakking het beste kan maken. Dat werkt in uw voordeel op het gebied van prijs, kwaliteit en mogelijkheden in constructie en druktechnieken.

Van concept tot eindproduct, onze aanpak in 5 stappen:

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Offerte
qode-np-item
3
Prototype
qode-np-item
4
Evaluatie
qode-np-item
5
Productie en uitlevering

Uitgebreide ontwikkelingsafdeling 

Wij hebben innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Dat bewijst onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Een team van technische verpakkingsontwerpers werken de meest creatieve en functionele constructies uit in golfkarton. Wij zijn van mening dat creativiteit de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen tot een succes. Ideeën krijgen kansen en verpakkings-en presentatie ideeën worden tastbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat creativiteit de basis is van nieuw succes.

Op onze ontwikkelingsafdeling krijgen ideeën de kans om uit te groeien tot een volwaardige verpakking. Zowel op technische als creatieve wijze denken wij met u mee. Met de juiste software voor het ontwerpen van de stanstekening, het maken van 3D beelden en het plotten van tastbare prototypes zorgen wij voor een passende verpakking. Na overeenstemming maken wij de definitieve bestanden klaar, zoals de stanstekening en de HR printfiles. Uw verpakking is nu klaar voor productie.

Ontdek de wereld van golfkarton samen met ons

Onze wereld is golfkarton en daar zijn wij goed in. Wij beleven plezier in het creëren van de juiste kartonnen doos of display en het optimaal bedienen van onze klanten. Dat wij met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen, maar het is nu aan u om dit te ervaren. Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking?