Kwaliteitsborging

Kwaliteitseisen en voedselveiligheid

Naast onze eigen productie hal, werken wij nauw samen met gekwalificeerde productiepartners door heel Europa. Voordat wij een nieuwe samenwerking starten met een productiepartner moet de partij voldoen aan onze kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, duurzaamheid, voedselveiligheid en de te leveren kwaliteit. Naast onafhankelijke controles door diverse gecertificeerde instanties, voeren ook wij op regelmatige basis audits uit waarbij afspraken worden gemaakt ter verbetering van productieprocessen en kwaliteit. Lees onze verklaring in het Nederlands of in het Engels met betrekking tot deze onderwerpen.

FSC certificaat

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk onderwerp. De gevolgen van de opwarming van de aarde en de vernietiging van biodiversiteit en ecosystemen zijn duidelijk zichtbaar en zet zich in een rap tempo voort. Mede verantwoordelijk hiervoor is de ontbossing. Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de totale wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Daarom zijn wij al sinds 2011 FSC® (C016391) gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Kartonnen verpakkingen in relatie tot de wetgeving

Welke wetgeving en richtlijnen zijn van toepassing op kartonnen verpakkingen en hoe waarborgen wij deze regels? Onze leveranciersverklaring geeft duidelijkheid over kartonnen verpakkingen, in relatie tot de geldende wetgeving op het gebied van milieu, voedselveiligheid, verpakken en verpakkingsafval.

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Lees onze algemene voorwaarden in onderstaand document.