Certificaten

Het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Het waarborgen van kwaliteit

Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners. Onze productiepartners beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat het gebruik van grond‐ en hulpstoffen tijdens productie, opslag en transport van golfkartonnen verpakkingen volgens strenge hygiënenormen hebben plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze afnemers in de (voedingsmiddelen‐) industrie zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Naast onafhankelijke controles door diverse gecertificeerde instanties, voeren ook wij op regelmatige basis audits uit waarbij afspraken worden gemaakt ter verbetering van productieprocessen en kwaliteit.

golfkarton

Het waarborgen van voedselveiligheid

Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw verpakking voedselveilig is. Wij beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat productie volgens strenge hygiënenormen hebben plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze afnemers in de (voedingsmiddelen‐) industrie zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Het waarborgen van traceerbaarheid

Golfkarton wordt geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen. Maar waar komen de grondstoffen vandaan? Dagelijks komen er berichten in het nieuws over illegale houtkap en ontbossing voor landbouw en veeteelt. Dit gebeurt heel veel, iedere twee seconden verdwijnt een voetbalveld aan bos. Daarom is het belangrijk verpakkingen van golfkarton met FSC certificaat te kopen. Alleen papierproducten afkomstig uit een verantwoord beheerd bos krijgen het FSC-keurmerk. Zo dragen we samen bij aan het behoud van bossen wereldwijd.