Certificaten

Het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid, traceerbaarheid en duurzaamheid.

Het waarborgen van kwaliteit

Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners. Onze productiepartners beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat het gebruik van grond‐ en hulpstoffen tijdens productie, opslag en transport van golfkartonnen verpakkingen volgens strenge hygiënenormen hebben plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze afnemers in de (voedingsmiddelen‐) industrie zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Naast onafhankelijke controles door diverse gecertificeerde instanties, voeren ook wij op regelmatige basis audits uit waarbij afspraken worden gemaakt ter verbetering van productieprocessen en kwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor een kopie van onze verklaringen.

golfkarton

Het waarborgen van voedselveiligheid

Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw verpakking voedselveilig is. Wij beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat productie volgens strenge hygiënenormen hebben plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze afnemers in de (voedingsmiddelen‐) industrie zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Neem gerust contact met ons op voor een kopie van onze verklaringen.

Het waarborgen van traceerbaarheid

Golfkarton wordt geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen. Maar waar komen de grondstoffen vandaan? Dagelijks komen er berichten in het nieuws over illegale houtkap en ontbossing voor landbouw en veeteelt. Dit gebeurt heel veel, iedere twee seconden verdwijnt een voetbalveld aan bos. Daarom is het belangrijk verpakkingen van golfkarton met FSC certificaat te kopen. Alleen papierproducten afkomstig uit een verantwoord beheerd bos krijgen het FSC-keurmerk. Zo dragen we samen bij aan het behoud van bossen wereldwijd.

Neem gerust contact met ons op voor een kopie van onze verklaringen.

Het waarborgen van duurzaamheid

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
EcoVadis

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen spelen een steeds grotere rol binnen het bedrijfsleven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons bedrijf te laten beoordelen door EcoVadis, een organisatie die gespecialiseerd is in duurzaamheidsbeoordelingen. Hun beoordelingsmethode is gebaseerd op het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en de ISO 26000 norm. Bij de beoordeling hanteren ze 21 indicatoren, verdeeld over de thema’s: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

EcoVadis: “Met dit resultaat behoort uw bedrijf tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Gefeliciteerd!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
SEDEX

Sedex ondersteunt wereldwijd de ontwikkeling van verantwoorde en ethische bedrijfsvoering in de supply chain. Zij richten zich op arbeidsnormen, gezondheid en veiligheid, milieu en bedrijfsethiek. Alle Sedex leden zetten zich in om de prestaties in de supply chain te verbeteren.

Geregistreerd onder nr. ZS422492937

CO2- neutraal
Trees for all

Jaarlijks leveren wij miljoenen verpakkingen van golfkarton aan onze klanten. Wij zijn van mening dat wat wij gebruiken van de natuur, wij ook weer terug moeten geven. Daarom zijn wij partner van Trees for All. Met onze jaarlijkse donatie ondersteunen wij de aanplanting van bomen wereldwijd.