Over ons

Golfkarton is voor ons het belangrijkste deel van uw product

Passie voor golfkarton

”In 1988 ben ik begonnen in het golfkarton. Een branche die mij tot op de dag van vandaag nog steeds boeit. Dat komt omdat ons product en onze klanten zo veelzijdig zijn. Veelzijdig niet alleen in het materiaal en de mogelijkheden maar zeker ook in het gebruik. Elke doos, elke verpakking of presentatie idee is weer anders en op maat gesneden. Dat maakt golfkarton speciaal en boeiend. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakkings-of presentatieoplossing te ontwikkelen.”

Edwin Boerlage – Big Box

Unieke werkwijze

Wij worden niet gehinderd door beperkingen maar omgeven door mogelijkheden. Naast onze eigen productiehal werken wij nauw samen met gekwalificeerde productiepartners in binnen- en buitenland. Dat maakt ons flexibel en groot in onze mogelijkheden om te bepalen waar uw verpakking het beste geproduceerd kan worden. Elke productiepartner van EBC heeft zijn eigen specialisme op het gebied van machines, kwaliteiten en/of bedrukkingen. Dat werkt in uw voordeel want alleen zo garanderen wij u een verpakking die optimaal past bij uw product.

bedrukte dozen
qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Offerte en modelverpakking
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie en uitlevering

Innovatie en ontwikkeling

Wij hebben innovatie en ontwikkeling hoog in ons vaandel staan. Dat bewijst onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Een team van ontwerpers ontwikkelen met grenzeloze creativiteit de slimste verpakkingen en mooiste presentatie ideeën van golfkarton. Wij zijn van mening dat creativiteit de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen tot een succes. Ideeën krijgen kansen en verpakkings-en presentatie ideeën worden tastbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat creativiteit de basis is van nieuw succes.

Snel en scherp

Alle voorbereidende werkzaamheden gebeuren in eigen huis. Korte lijnen zorgen ervoor dat oplossingen en offertes snel gemaakt zijn. Door onze kennis van de papiermarkt en de nauwe samenwerking met onze productiepartners kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Wij kennen de markt en weten wie welke soort verpakking het beste kan maken. En dat ziet u terug in de prijs.

kartonnen verpakking

Het is nu aan u

Onze wereld is golfkarton en daar zijn wij goed in. Wij beleven plezier in het creëren van de juiste kartonnen doos of display en het optimaal bedienen van onze klanten. Dat wij met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen, maar het is nu aan u om dit te ervaren. Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.