Over EBC Golfkarton

Snelheid, creativiteit en betrokkenheid onderscheiden ons van de rest

Over EBC golfkarton

EBC Golfkarton ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen op maat. Van eenvoudige bruine transportverpakkingen tot full-color bedrukte presentatiedozen. Onze specialiteit is het ontwerpen en leveren van verkoopstimulerende golfkartonnen verpakkingen. Verpakkingen die toegevoegde waarde geven aan uw product.

Wij leveren zowel vrachtwagens vol verpakkingen als kleine oplages.

Uitgebreide ontwikkelingsafdeling

Wij hebben innovatie en ontwikkeling hoog in het vandaal staan. Dat bewijst onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Onze ontwerpers ondersteunen onze accountmanagers zowel op creatieve als technische wijze met het uitdenken en realiseren van al uw verpakkingen. Daarnaast adviseren we over materiaalkeuze en constructiemogelijkheden zodat de verpakking optimaal bij uw product past.

Geen productiebeperkingen 

Wij hebben een eigen modelmakerij in beheer en werken daarnaast uitsluitend met gekwalificeerde productiepartners, gevestigd in binnen -en buitenland. Dat biedt u het voordeel creatieve verpakkingen uit te werken mét de zekerheid dat uw verpakking in grote oplagen geproduceerd kan worden. Elke productiepartner heeft namelijk zijn eigen specialisme op het gebied van bedrukken, stansen en materiaalsoorten. Wij zijn van mening dat creatieve verpakkingen de basis zijn van uw succes. Door onze unieke aanpak worden wij niet gehinderd door beperkingen maar omgeven door mogelijkheden.

Betrokkenheid onderscheid ons van de rest

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en duurzame klantrelaties. Daarom heeft u bij ons één vaste contactpersoon voor al uw vragen over lopende orders en nieuwe aanvragen. Onze accountmanagers komen graag bij u op bezoek met uw nieuw uitgewerkte modelverpakking of gewoon om even bij te praten onder het genot van een kopje koffie!

Stappenplan

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Ontwerp & model
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie

Team EBC golfkarton

Ons team bestaat uit accountmanagers, ontwerpers en inkopers die allemaal één ding gemeen hebben, een passie voor golfkarton. Elk doos, elke verpakking is weer anders en op maat gesneden. Dat maakt golfkarton speciaal en boeiend. Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste doos te ontwikkelen.

Het is aan u

Onze werkwijze is uniek. Wij beleven plezier aan het creëren van de meest optimale kartonnen verpakking. Dat we met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Het is ook dat deel wat u met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers.