Over EBC Golfkarton

Uw partner op het gebied van verpakkingen en displays

Over EBC Golfkarton

EBC Golfkarton ontwerpt, produceert en levert al uw golfkartonnen verpakkingen en displays op maat. Van eenvoudige bruine transportverpakkingen tot full-color bedrukte presentatiedozen en displays. Wij leveren graag uw golfkartonpakket.

Of het nu gaat om Amerikaanse vouwdozen, een kleine serie plotmodellen, stansverpakkingen of displays. Onbedrukt of bedrukt in flexo, offset of HQP print. Vanaf een kleine serie verpakkingen tot vrachtwagens vol karton garanderen wij u altijd de beste verpakkingen tegen een scherpe prijs. Alle voorbereidende werkzaamheden gebeuren in eigen huis. Korte lijnen zorgen ervoor dat oplossingen en offertes snel gemaakt worden.

Stappenplan

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Offerte en modelverpakking
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie en uitlevering
personeelsuitje-ebc-golfkarton-

Team EBC golfkarton

Onze werkwijze is uniek. Wij beleven plezier aan het creëren van de juiste kartonnen verpakking. Dat we met een deel van uw product bezig zijn, beseffen wij heel goed. Door onze kennis van de papiermarkt en de technische mogelijkheden van de nieuwste machines, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw product te voorzien van de beste verpakking.

Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.