Wie we zijn

Passie voor golfkarton

In 1988 ben ik begonnen in het golfkarton. Een branche die mij tot op de dag van vandaag nog steeds boeit. Dat komt door de mogelijkheden van golfkarton en onze brede klantenkring. Golfkarton biedt namelijk in veel verschillende sectoren een oplossing.
Elke doos, elke verpakking die wij maken is weer anders en op maat gemaakt. Daarnaast is golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Een duurzame keuze. Golfkarton heeft de toekomst.
Edwin_Boerlage_EBC_Golfkarton

Edwin Boerlage

Directeur

Onze kernwaarden

Wat ons typeert

ng

Kennis van golfkarton

Op het gebied van verpakkingen zijn wij een expert in golfkarton. Wij ondernemen veel om onze kennis van golfkarton continu te verbreden.

De EBC Masterclass speelt daar een grote rol bij. Er worden zowel interne theorielessen als masterclasses aan onze klanten gegeven. Zo spreken we dezelfde taal en komen we tot betere verpakkingsoplossingen.

29

Creativiteit

Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling worden dagelijks nieuwe verpakkingen ontworpen en uitgevonden. We zien nieuwe kansen, koppelen ideeën aan de uitvoering en geven verpakkingsadvies. Zo komen we samen tot de beste verpakkingsoplossing voor uw product.

Beoordeel uw nieuwe verpakking op stevigheid, formaat en presentatie met een sample van uw verpakking. Ook wel dummy of mock-up genoemd.

mileubewust

Milieubewustzijn

Wij vinden een bijdrage aan de duurzaamheid van onze omgeving en vitaliteit van onze medewerkers belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers duurzaam en gezond te leven door dagelijks vers fruit aan te bieden en het gebruik van een fiets te stimuleren met het EBC Fietsplan.

Daarnaast zijn wij partner van stichting Trees For All, bieden wij FSC®-gecertificeerd golfkarton aan om uw verpakkingen van te maken en werken wij uitsluitend met golfkarton als verpakkingsmateriaal vanwege de duurzame eigenschappen.

Maak kennis met ons salesteam

Voor al uw vragen over verpakkingen

ons team fotos website (4) (1)

Saskia Breggeman

Sales
14

Robin Hoogenraad

Sales
ons team fotos website (3)

Remon Verburg

Sales
1

Beau van der Zalm

Sales
5

Alex Jonkman

Sales
10

Jeroen Andriessen

Sales