Wie we zijn

Passie voor golfkarton

In 1988 ben ik begonnen in het golfkarton. Een branche die mij tot op de dag van vandaag nog steeds boeit. Dat komt door de mogelijkheden van golfkarton en onze brede klantenkring. Golfkarton biedt namelijk in veel verschillende sectoren een oplossing.
Elke doos, elke verpakking die wij maken is weer anders en op maat gemaakt. Daarnaast is golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Een duurzame keuze. Golfkarton heeft de toekomst.
Edwin_Boerlage_EBC_Golfkarton

Edwin Boerlage

Directeur

Wij zijn EBC Golfkarton

Dé golfkartonspecialist met een unieke aanpak

Onze bedrijfsnaam zegt het al, ons vakgebied is golfkarton. Zowel van E-, B– en C-golf als gecombineerde golfsoorten ontwikkelen en produceren wij verpakkingen. Dat klinkt eenvoudig maar hier komt veel bij kijken. De keuze uit papiersoorten en constructies (vormen) zijn oneindig. De wensen en eisen van de eindklant niet te onderschatten. Dat maakt ons vakgebied tevens zo interessant en boeiend.

Niet voor niets hebben wij een passie voor golfkarton. Het materiaal is stevig, eenvoudig te vormen, hygiënisch en vooral duurzaam. Daarnaast draagt u met het gebruik van kartonnen verpakkingen bij aan de circulaire economie. Des te meer reden om karton als verpakkingsmateriaal te gebruiken om uw producten in te verpakken. Golfkarton heeft de toekomst!

Ons onderscheidend vermogen? Scherpe prijzen, een veelzijdig machinepark, de uitgebreide ontwikkelingsafdeling en natuurlijk onze passie voor karton!

Unieke ontwerpafdeling

Uw product verdient de beste bescherming tijdens transport en/of een opvallende presentatie op het verkooppunt. Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ondersteunen onze ontwerpers u zowel op technische als creatieve wijze bij de realisatie van uw verpakking. Laat u zeker niet beperken in uw creativiteit want onze ontwerpers houden altijd rekening met de technische vereisten zodat uw verpakking ook in grote oplages te produceren is.

●   Uitgebreide ontwikkelingsafdeling
●   Onbedrukte en bedrukte monsters/samples van uw nieuwe verpakking ter beoordeling van de doosconstructie en passing
● Onze ontwerpers houden altijd rekening met de technische vereisten van golfkartonnen verwerkingsmachines zodat uw verpakking in een later stadium ook in grote oplages te produceren is

Veelzijdig machinepark

Ons veelzijdige machinepark maakt ons groot in ons aanbod wat betreft verpakkingsconstructies, papierkwaliteiten en bedrukkingen. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van golfkarton. Ons machinepark in eigen beheer maakt ons flexibel zodat wij ook op korte termijn kartonnen verpakkingen op maat kunnen produceren. Zowel bedrukt als onbedrukt.

Of het nu gaat om offset bedrukte vouwdozen, 4-punts verlijmde trays, dozen met een flexo bedrukking of eenvoudige transportdozen. Wij noemen onszelf niet voor niets dé golfkartonspecialist!

●   Veelzijdig machinepark
●   Offset druk, flexodruk, HQ print & digitaal print
●   Van standaard vouwdoos tot 4-punts verlijmde trays

Onze klanten zijn bedrijven waar kartonnen verpakkingen een belangrijk onderdeel zijn van het product.

Food en non-food

Onze klanten zijn uiteenlopende bedrijven in de food en non-food. Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat verpakkingen bescherming en de juiste voedselhygiëne bieden. Wij beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat de productie volgens strenge hygiënenormen heeft plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze klanten zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Dagelijks gebruiken onze klanten in grote getale kartonnen verpakkingen. Omdat verpakkingen een grote rol spelen binnen het bedrijf werken zij graag samen met een specialist waarbij leverbetrouwbaarheid, langdurige samenwerkingen en innovatie hoog in het vaandel staan.

Onze kernwaarden

Wat ons typeert

ng

Kennis van golfkarton

Op het gebied van verpakkingen zijn wij een expert in golfkarton. Wij ondernemen veel om onze kennis van golfkarton continu te verbreden.

De EBC Masterclass speelt daar een grote rol bij. Er worden zowel interne theorielessen als masterclasses aan onze klanten gegeven. Zo spreken we dezelfde taal en komen we tot betere verpakkingsoplossingen.

29

Creativiteit

Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling worden dagelijks nieuwe verpakkingen ontworpen en uitgevonden. We zien nieuwe kansen, koppelen ideeën aan de uitvoering en geven verpakkingsadvies. Zo komen we samen tot de beste verpakkingsoplossing voor uw product.

Beoordeel uw nieuwe verpakking op stevigheid, formaat en presentatie met een sample van uw verpakking. Ook wel dummy of mock-up genoemd.

2a3ad363-7d57-4b0f-b968-57e4d43d5d64

Milieubewustzijn

Wij vinden een bijdrage aan de duurzaamheid van onze omgeving en vitaliteit van onze medewerkers belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers duurzaam en gezond te leven door dagelijks vers fruit aan te bieden en het gebruik van een fiets te stimuleren met het EBC Fietsplan.

Daarnaast zijn wij partner van stichting Trees For All, bieden wij FSC®-gecertificeerd golfkarton aan om uw verpakkingen van te maken en werken wij uitsluitend met golfkarton als verpakkingsmateriaal vanwege de duurzame eigenschappen.

Maak kennis met ons salesteam

Voor al uw vragen over verpakkingen

ons team fotos website (4) (1)

Saskia Breggeman

Sales
14

Robin Hoogenraad

Sales
ons team fotos website (3)

Remon Verburg

Sales
1

Beau van der Zalm

Sales
5

Alex Jonkman

Sales
10

Jeroen Andriessen

Sales

Tevredenheid betekent voor iedereen iets anders. Wat vindt u belangrijk op het gebied van verpakkingen? Dat is juist waar wij onze service op afstemmen.

Heeft u vragen over verpakkingen van golfkarton of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.