Werken bij EBC Golfkarton

Bij EBC werk je met het meest duurzame en veelzijdige verpakkingsmateriaal: golfkarton! Niet voor niets hebben wij een passie voor dit materiaal. Golfkarton is duurzaam en ongelooflijk veelzijdig.

Word jij onze nieuwste aanwinst van ons hechte team? Wil jij onze organisatie helpen groeien en meebouwen aan het succes van EBC? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur een open sollicitatie naar info@ebc-golfkarton.nl of bel ons op 0174 – 648 235!

What happens inside…

Best Packaging Group eindejaarsfeest 2022

Best Packaging Group eindejaarsfeest 2022

Op 16 december 2022 was het weer zover, hét jaarlijkse event van de Best Packaging Group.
Meer informatie
Certificaat behaald: veilig werken met de vorkheftruck

Certificaat behaald: veilig werken met de vorkheftruck

Onze productie en logistiek medewerkers hebben het certificaat ‘veilig werken met de vorkheftruck’ gehaald. Veiligheid op de werkvloer is van...
Meer informatie
Zomeruitje 2022

Zomeruitje 2022

Naast dat wij ons werk met veel verantwoordelijkheidsgevoel oppakken, vinden wij plezier op het werk net zo belangrijk. Op vrijdag...
Meer informatie
Best Packaging Group Haringparty 2022

Best Packaging Group Haringparty 2022

Met veel plezier kijken wij terug op de gezellige Best Packaging Group Haringparty van afgelopen vrijdag met onze collega's van Argos Packaging &...
Meer informatie
Interne masterclasses van start

Interne masterclasses van start

Wij vinden het belangrijk zowel extern als intern onze kennis over golfkarton te delen. Zo blijven de medewerkers van EBC...
Meer informatie
Creatieve kerstballen van golfkarton

Creatieve kerstballen van golfkarton

Onze verpakkingsontwerpers ontwikkelen niet alleen creatieve verpakkingsoplossingen, maar ook op andere vlakken maken zij gebruik van hun creativiteit.
Meer informatie
{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}

Een beschrijving van onze cultuur

Informele en gemoedelijke werksfeer

Wij houden niet van verkooppraatjes maar van eerlijk advies. Ook op de werkvloer is deze eerlijkheid en openheid zichtbaar. Dat maakt dat er bij ons een informele werksfeer ontstaat.

Verantwoordelijkheid & eigen inbreng

Wij groeien sneller dan ooit tevoren en dat brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Daarom geven al onze functies veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Daarnaast neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid om de sterke vertrouwensband als team te behouden.

Innovatief

Innovatie stimuleren zodat we onze diensten en werkprocessen continu blijven verbeteren. Of het nu de aanschaf van nieuwe machines op onze productielocatie betreft of het uitwerken van een nieuw samenwerkingsplan in Microsoft 365.

Loyaliteit

Loyaal richting onze klanten en naar elkaar. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en komen deze na. Daarnaast zijn wij loyaal richting elkaar wat het samenwerken als een team ten goede komt. Wij hebben een zeer klein verloop in personeel waar we trots op zijn!

Bij EBC wordt er naar je ideeën geluisterd om zo samen te groeien. Dat maakt het ook zo leuk om bij EBC te werken, je bent een essentieel onderdeel van het succes en de koers die EBC vaart.

Pascale de Greef  – Marketing 

Wat wij jou te bieden hebben.

En daar blijft het niet bij…

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden voor jouw functie te bespreken binnen EBC!