WAT WE DOEN

Verpakkingsleverancier gespecialiseerd in golfkarton

Onze wereld is golfkarton. Een boeiende, duurzame en veelzijdige wereld. Veelzijdig en boeiend omdat elke verpakking die wij maken weer anders is. Duurzaam, omdat golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar is. Daarom hebben wij ons als verpakkingsleverancier gespecialiseerd in golfkarton.

Wij ontwerpen en produceren slimme verpakkingsoplossingen van golfkarton, rekening houdend met uw verpakkingsproces en logistiek. Zo ontwikkelen we de beste verpakking voor uw product en realiseren het hoogst haalbare op het gebied van klanttevredenheid.

Dit is ons aandeel in uw product.

productie- eb

Specialist in golfkarton

Of u nu een paar duizend verpakkingen per jaar gebruikt of wekelijks een vrachtwagen vol,
wij staan voor u klaar. Om ons aanbod compleet te maken ontwikkelen en produceren wij naast verpakkingen ook displays en POS materialen van golfkarton.

400x400 (6)

Verpakkingsontwikkeling

Onze industriële verpakkingsontwerpers hebben creativiteit en technische kennis om voor uw product de beste verpakkingsoplossing te ontwikkelen.

checklist

Sample verpakking

Beoordeel uw nieuwe verpakking op passing, vouwwijze en handeling met een tastbaar exemplaar. Zo heeft u de beschikking over uw nieuwe verpakking alvorens u tot een definitieve productieorder overgaat.

wereldbol

Productie

Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk alle soorten en maten golfkartonnen verpakkingen te produceren. Van onbedrukte verpakkingen tot offset, HQP, digitaal of flexo bedrukte verpakkingen. Klein en groot.

transport ebc

Levering en transport

Zorg dragen voor een correcte aflevering van uw verpakkingen is voor ons vanzelfsprekend. Met ons wagenpark en die van onze transportpartners beleveren wij de hele Benelux.

ONZE KRACHTEN

Wij blinken uit in…

Bedrukte verpakkingen

Wij zijn sterk in het ontwikkelen en produceren van bedrukte verpakkingen. Onze unieke werkwijze biedt u een ruime keuze in drukmogelijkheden tegen een scherpe prijs. Wij hebben zelfs een eigen druktechniek ontwikkeld, genaamd SilaLiner. Dat bewijst onze kennis op het gebied van bedrukte verpakkingen. Wij weten waar we over praten en delen onze kennis graag met u.

Elke bedrukte verpakking vertelt zijn eigen verhaal. Dat verhaal kunt u opvallend vertellen in vierkleurendruk, maar misschien is één kleurendruk al voldoende. De expertise die hier bij komt kijken is het matchen van de juiste druktechniek in combinatie met boodschap die u wilt overbrengen. Wij adviseren, begeleiden en denken mee zodat uw verpakking de juiste boodschap overbrengt.
Salesteam EBC
amerikaanse vouwdoos
Offset
High Quality
Flexo
Digitaal
SilaLiner

Het ontwerpen van de juiste verpakking voor uw product

Ons team van verpakkingsontwerpers heeft de expertise en kennis in huis voor het oplossen van uw verpakkingsprobleem. Of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande verpakking. Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil.

Voordat een nieuwe verpakking ontwikkeld is, gaat er een uitgebreide screening aan vooraf. Wij houden rekening met alle aspecten die van belang zijn. Tijdens het ontwikkelen van uw verpakking gebruiken wij onze kennis en creativiteit om zo tot de beste oplossing te komen.
Ontwerpteam EBC-Monsterbox
VAN VERPAKKINGSVRAAG NAAR OPLOSSING

Hoe wij onze klanten helpen bij het oplossen van de verpakkingsvraag

Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Hoe creëer je een luxe doos voor een luxeproduct als chocoladedadels?

Producten gericht op het topsegment van de markt verdienen een luxe verpakking. Maar waar dien je rekening mee te houden als je een verpakking een luxe uitstraling wilt meegeven?
Meer informatie
Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Het verpakken van glaswerk voor Jopen Bier

Glaswerk is kwetsbaar. Over de verpakking moet goed nagedacht worden zodat het glaswerk heel aankomt op bestemming. Hoe verpak je glaswerk?
Meer informatie
Het ontwerpen van unieke displays voor sieraden met een speciaal verhaal

Het ontwerpen van unieke displays voor sieraden met een speciaal verhaal

Producten met een speciaal verhaal verdienen promotiemateriaal. Zo ook deze custom made toonbankdisplay.
Meer informatie
VAN DOZEN TOT DISPLAYS

Compleet aanbod in golfkarton

Wij produceren niet alleen verpakkingen van golfkarton maar ontwikkelen uw verpakking ook op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling Monsterbox. Om ons aanbod compleet te maken ontwikkelen en produceren wij ook displays en POS materialen van golfkarton.

EBC_monsterbox
Uitgebreide ontwikkelingsafdeling
EBC_display
Displays en POS materialen