Wij ontzorgen u op het gebied van golfkarton

Golfkarton is hét materiaal waar wij uw verpakkingen van maken. Dat klinkt eenvoudig maar hier komt veel bij kijken. De keuze uit papiersoorten en constructies zijn oneindig en de wensen en eisen van de eindklant zijn niet te onderschatten. Dat maakt tevens ons vak zo interessant en boeiend.

Onze kracht is ons enthousiasme en vakmanschap om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van golfkarton.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf. Liever een persoonlijke afspraak? Eén van onze vertegenwoordigers komt graag langs om uw verpakkingsvraag te inventariseren.

Onze unieke werkwijze

Onze unieke werkwijze maakt ons flexibel en groot in onze mogelijkheden als leverancier van golfkartonnen verpakkingen. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners. Dat werkt in uw voordeel want alleen zo garanderen wij u een verpakking die optimaal past bij uw product.

Snel en scherp

Klanten waarderen ons voor onze snelheid. Alle voorbereidende en een groot deel van de uitvoerende werkzaamheden gebeuren in eigen huis. Korte lijnen zorgen ervoor dat offertes en verpakkingsoplossingen snel gemaakt worden.

Door onze kennis van de papiermarkt en de technische mogelijkheden van de nieuwste machines, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Onze productiepartners rekenen alleen de productie- en transportkosten door. Zo garanderen wij u altijd de juiste verpakking van golfkarton voor uw product tegen een scherpe prijs.

Creativiteit en vakmanschap

Nieuw product? Nieuwe verpakking! Wij zijn net zo zuinig op uw product als u dat bent. Daarom creëren onze ontwerpers voor u de juiste verpakking van golfkarton. Alles begint met creativiteit en vakmanschap.

Betrokken en persoonlijk

Met meer dan 20 specialisten in golfkarton en onze unieke werkwijze hebben we alles in huis om u te ontzorgen op het gebied van golfkarton. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers bevinden zich dan ook in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Heeft u een spoed opdracht, heeft u een nieuw product, wilt u een nieuwe verpakking overleggen of loopt u ergens tegen aan? Dan staat uw contactpersoon binnen een mum van tijd voor de deur. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.