Uw verpakkingsleverancier voor golfkarton

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van golfkarton

Onze bedrijfsnaam zegt het al, ons vakgebied is golfkarton. Zowel van E-, B– en C-golf als gecombineerde golfsoorten ontwikkelen en produceren wij verpakkingen. Dat klinkt eenvoudig maar hier komt veel bij kijken. De keuze uit papiersoorten en constructies (vormen) zijn oneindig. De wensen en eisen van de eindklant niet te onderschatten. Dat maakt ons vakgebied tevens zo interessant en boeiend.

Niet voor niets hebben wij een passie voor golfkarton. Het materiaal is stevig, eenvoudig te vormen, hygiënisch en vooral duurzaam. Daarnaast draagt u met het gebruik van kartonnen verpakkingen bij aan de circulaire economie. Des te meer reden om karton als verpakkingsmateriaal te gebruiken om uw producten in te verpakken. Golfkarton heeft de toekomst!

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een kijkje achter de schermen! 

Ons onderscheidend vermogen? Scherpe prijzen, een veelzijdig machinepark, de uitgebreide ontwikkelingsafdeling en natuurlijk onze passie voor karton!

Veelzijdig machinepark

Ons veelzijdige machinepark maakt ons groot in ons aanbod wat betreft verpakkingsconstructies, papierkwaliteiten en bedrukkingen. Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van golfkarton. Ons machinepark in eigen beheer maakt ons flexibel zodat wij ook op korte termijn kartonnen verpakkingen op maat kunnen produceren. Zowel bedrukt als onbedrukt.

Of het nu gaat om offset bedrukte vouwdozen, 4-punts verlijmde trays, dozen met een flexo bedrukking of eenvoudige transportdozen. Wij noemen onszelf niet voor niets dé golfkartonspecialist!

●   Veelzijdig machinepark
●   Offset druk, flexodruk, HQ print & digitaal print
●   Van standaard vouwdoos tot 4-punts verlijmde trays

Technisch verpakkingsontwikkeling

Uw product verdient de beste bescherming tijdens transport en/of een opvallende presentatie op het verkooppunt. Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ondersteunen onze ontwerpers u zowel op technische als creatieve wijze bij de realisatie van uw verpakking. Laat u zeker niet beperken in uw creativiteit want onze ontwerpers houden altijd rekening met de technische vereisten zodat uw verpakking ook in grote oplages te produceren is.

●   Uitgebreide ontwikkelingsafdeling
●   Onbedrukte en bedrukte monsters/samples van uw nieuwe verpakking ter beoordeling van de doosconstructie en passing
● Onze ontwerpers houden altijd rekening met de technische vereisten van golfkartonnen verwerkingsmachines zodat uw verpakking in een later stadium ook in grote oplages te produceren is

Onze klanten zijn bedrijven waar kartonnen verpakkingen een belangrijk onderdeel zijn van het product.

Dagelijks gebruiken onze klanten in grote getale kartonnen verpakkingen. Omdat verpakkingen een grote rol spelen binnen het bedrijf werken zij graag samen met een specialist waarbij leverbetrouwbaarheid, langdurige samenwerkingen en innovatie hoog in het vaandel staan.

Onze klanten zijn uiteenlopende bedrijven in de food en non-food. Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat verpakkingen bescherming en de juiste voedselhygiëne bieden. Wij beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat de productie volgens strenge hygiënenormen heeft plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze klanten zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Tevredenheid betekent voor iedereen iets anders. Wat vindt u belangrijk op het gebied van verpakkingen? Dat is juist waar wij onze service op afstemmen.

Heeft u vragen over verpakkingen van golfkarton of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.