Uw verpakkingsleverancier voor golfkarton

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van golfkarton

Golfkarton is hét materiaal waar wij zowel eenvoudige omdozen als bijzonder creatieve productverpakkingen van maken. Dat klinkt eenvoudig maar hier komt veel bij kijken. De keuze uit papiersoorten en constructies zijn oneindig. De wensen en eisen van de eindklant niet te onderschatten. Dat maakt ons vakgebied tevens zo interessant en boeiend!

Met het gebruik van kartonnen verpakkingen draagt u bij aan de circulaire economie. Niet voor niets hebben wij een passie voor dit materiaal. Daarnaast is golfkarton is stevig, eenvoudig te vormen, hygiënisch en vooral duurzaam. Bent u al net zo enthousiast als wij dat zijn?

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een kijkje achter de schermen! 

Wat ons onderscheidend vermogen is? Scherpe prijzen, een veelzijdig machinepark, de uitgebreide ontwikkelingsafdeling en natuurlijk onze passie voor karton!

Onze unieke werkwijze en veelzijdige machinepark

In ons machinepark te Honselersdijk produceren wij uw dozen en verpakkingen op maat. Deze locatie zorgt er voor dat wij flexibel zijn en op kort termijn bedrukte en onbedrukte dozen uit eigen productie kunnen leveren.

Of het nu gaat om offset dozen, 4-punts verlijmde trays, dozen met een flexo bedrukking of eenvoudige transportdozen. Wij noemen onszelf niet voor niets dé golfkartonspecialist! Naast productie in ons veelzijdige machinepark, besteden wij namelijk een deel van de productie uit aan onze zorgvuldig geselecteerde productiepartners. Elke productiepartner van EBC heeft zijn eigen specialisme.

Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling voor bijzonder creatieve verpakkingen

Uw product verdient de beste bescherming tijdens transport en/of een opvallende presentatie op het verkooppunt. Op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling ondersteunen onze ontwerpers u zowel op technische als creatieve wijze bij de realisatie van uw verpakking. Laat u niet beperken in uw creativiteit want onze ontwerpers maken alles mogelijk! Daarbij zijn kennis en creativiteit onmisbare eigenschappen van ons ontwerpteam die bijdragen aan het succes van uw product.

Onze klanten zijn bedrijven waar kartonnen verpakkingen een
belangrijk onderdeel zijn van het product

Dagelijks gebruiken onze klanten in grote getale kartonnen verpakkingen voor het transporteren van producten. Omdat verpakkingen een grote rol spelen, werken zij graag samen met een specialist die ontzorgt en de juiste kennis van karton heeft.

Onze klanten zijn uiteenlopende bedrijven in de food en non-food. Als het op voedsel aankomt, begrijpen we hoe belangrijk het is dat verpakkingen bescherming en de juiste voedselhygiëne bieden. Wij beschikken over de vereiste certificaten die garanderen dat de productie volgens strenge hygiënenormen heeft plaatsgevonden. Deze certificeringen en auditrapporten bieden onze klanten zekerheid voor wat betreft kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid.

Stappenplan
qode-np-item
1

Kennismaking en inventarisatie verpakkingen

qode-np-item
2

Calculatie

qode-np-item
3

Offerte op maat

qode-np-item
4

Uitwerking op ontwerpafdeling inclusief monster

qode-np-item
5

Monster akkoord? Dan starten wij de productie

Tevredenheid betekent voor iedereen iets anders. Wat vindt u belangrijk op het gebied van verpakkingen? Dat is juist waar wij onze service op afstemmen.