Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van golfkarton

Onze services

9
vergrootglas-01_small
400x400 (6)
11

Productie

Wij beschikken over vele machines, zowel in eigen beheer als bij onze productie partners, zodat we op hoge snelheid uw verpakkingen kunnen produceren met verwerkingsmachines zoals inliners en stansmachines.

Bedrukken

Wij zijn sterk in het bedrukken van grote volumes verpakkingen met offset- of flexo drukmachines. Kijk ook eens op de pagina over onze speciale bedrukkingstechniek Sila Liner.

Verpakkingsontwerp

Nieuw product? Nieuwe verpakking! Onze verpakkingsontwerpers hebben technische kennis en creativiteit in huis om voor uw product de juiste verpakking van golfkarton te ontwikkelen.

Accountmanagement

Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom heeft u bij ons één vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Onze accountmanagers bevinden zich in alle regio’s binnen de Benelux. Zo zijn wij altijd dichtbij.

10

Palletoptimalisatie

Met een palletstapeling schema benut u optimaal de ruimte op een euro- of blokpallet. Onze slimme verpakkingssoftware rekent exact uit hoeveel gevulde dozen gestapeld kunnen worden op één pallet.

mileubewust

Duurzaamheidsadvies

Duurzaamheid wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Golfkarton is één van de meest milieuvriendelijke materialen om uw product in te verpakken. Wilt u uw producten ook verpakken in golfkarton? Onze verpakkingsspecialisten denken graag met u mee.

productie- eb

Proces optimalisatie

Onze verpakkingsspecialisten begeleiden u graag bij het stroomlijnen van uw verpakkingsproces. Daarbij houden wij rekening met uw bedrijfsprocessen en logistiek om zo onnodige kostenposten in kaart te brengen en het proces
te versnellen.

transport ebc

Transport en opslag

Zorg dragen voor een correcte aflevering van uw kartonnen verpakkingen is voor ons vanzelfsprekend. Met ons wagenpark en die van onze transportpartners leveren wij door de hele Benelux.

Onze vertegenwoordigers komen graag langs om uw verpakkingsvraag te inventariseren.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.