Een haarfijne en kleurrijke bedrukking op kraft papier met Sila Liner

Offset bedrukte verpakkingen nu ook op bruin papier

Onze nieuwe productielijn maakt het mogelijk bruine golfkartonnen verpakkingen offset te bedrukken. Het grootste voordeel van deze nieuwe productielijn zijn de mooie kleuren op bruin papier. Het drukbeeld wordt haarfijn op het bruine papier gedrukt. Dit papier noemen wij Sila Liner.		
Speciaal papier voor offset verpakkingen

Sila Liner is een speciale papiersoort die wij in Polen verwerken om de mooiste offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen van te maken.

Veel sterker dan GD2 papier

Sila Liner is te vergelijken met kraftpapier. Een papiersoort met lange houtvezels, waardoor het beter bestand is tegen vocht en minder snel scheurt. Het is ideaal voor golfkartonnen verpakkingen die de koeling in gaan.

Niet alleen verkrijgbaar in bruin papier, maar ook in wit papier

Offset bedrukken op bruin papier geeft een ongelofelijk mooi resultaat. Zelfs op bruin bevat uw drukbeeld prachtige kleuren en een zeer scherp beeld, ook in de kleinste lettertjes. Sila Liner hebben wij niet alleen in bruin papier, maar ook in het wit gestreken (white coated).

Milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd

Sila Liner papier is zeer milieuvriendelijk, de bruine kraftliner wordt gemaakt van nieuwe houtpulp en vermengd met een percentage gerecycled materiaal. Daarnaast is het papier, zowel wit als bruin, FSC-gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Voorheen werd er altijd offset bedrukt op wit papier, maar een bedrukking op bruin papier geeft juist een prachtige natural look.

De voordelen van een offset bedrukte verpakking

Sila Liner wordt alleen gebruikt voor offset bedrukte golfkartonnen verpakkingen. U krijgt een verpakking met een geweldige uitstraling en met de laagst mogelijke opstartkosten.

Vraag een sample aan!

Bent u benieuwd naar de geweldige drukresultaten die wij behalen met Sila Liner? Bel ons op 0174 – 648 235 of stuur een e-mail naar info@ebc-golfkarton.nl en vraag een sample plaatje aan.

Afbeelding 1. sample plaatje offset bedrukking op Sila Liner (ga op foto staan voor zoomen)

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws
  • Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is....

  • Op vrijdag 29 mei vierde wij feest, EBC bestaat 12,5 jaar! Ons koperen jubileum is een feit. Een tijdperk waarin EBC heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Gestart in een klein pandje in Naaldwijk en ontwikkeld tot een bedrijf met inmiddels ruim 3000m2 aan oppervlakte in Honselersd...

  • Een duizendpoot met een bak vol ervaring in uiteenlopende branches, maak kennis met Remon Verburg!...

  • Laten wij ons even voorstellen. Wij zijn EBC-Monsterbox. Met meer dan 15 man zorgen wij er elke dag voor dat onze klanten voorzien zijn van de beste verpakkingsmaterialen en presentatiedisplays, uiteraard gemaakt van golfkarton. Want dat is onze specialisatie....

  • Consumenten kiezen tegenwoordig steeds meer voor biologische, organische en natuurlijke producten. Speciaal voor deze trend bieden wij de eco-look aan; bedrukte en onbedrukte verpakkingen en displays gemaakt van bruin karton. Voor bedrukte verpakkingen hebben wij de Sila Liner, een speciale bruine p...

Tags:
,