Maak kennis met Saskia Breggeman

Maak kennis met Saskia Breggeman

Sinds 2014 werkzaam bij EBC Golfkarton met een passie voor de creatieve golfkartonindustrie, maak kennis met Saskia Breggeman!

Functie: Accountmanager buitendienst 

‘Via mijn vorige werkgever kwam ik in contact met Monsterbox. Ik had met spoed modellen nodig voor een klant en kon dat nergens zo snel voor elkaar krijgen. EBC-Monsterbox kon het binnen 1 dag regelen. Toen ik de samples ging ophalen, ontmoette ik Edwin Boerlage en zag ik een enorm leuk bedrijf. Vooral de professionele ontwerpafdeling, enthousiaste medewerkers en uiteindelijk de enorme variëteit aan mogelijkheden voor modellen en bedrukkingsopties maakte mij enthousiast. Na een korte periode besloot ik de stap te nemen en diende ik een sollicitatie in bij EBC. Waar ik écht goed in ben op het gebied van werk? Ik kan goed met klanten omgaan die wat bewerkelijker zijn. Ik denk in mogelijkheden en krijg juist energie van ze. Dat maakt het bij EBC zo leuk, wat een ander niet kan, kunnen wij in de meeste gevallen wel of beter! In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met familie en vrienden en vind ik het leuk mijn huis op te knappen. Tegenwoordig heb ik door ons EBC hardloopteam ook weer het hardlopen opgepakt.’

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Een fefco 0703. Makkelijk in gebruik, maar complexer dan een standaard 0201. Wel eentje met extra overslaande kleppen, zodat je haar ook af en toe eens volledig kunt afsluiten als dat nodig is ;-)’

Wat is jouw eerste gedachte als je ‘s ochtends wakker wordt?

”Hmmmm lekker… eerst een kop koffie!”

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?

Contact

Connect op LinkedIn
saskia@ebc-golfkarton.nl
06 – 31 65 44 87